Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2019. December 18. 11:51, szerda | Helyi

Hamarosan ikrei születnek az egykori győri Megasztáros döntősnek

Hamarosan ikrei születnek az egykori győri Megasztáros döntősnek

Nemsokára apa lesz a Megasztár egykori döntőse, Fekete Dávid.

Fekete Dávid öt évvel ezelőtt ismerkedett meg feleségével, aki akkor már másfél éves kislányát nevelte. Vágytak közös babára, az azonban meglepetésként érte őket, hogy egyszerre ketten fognak érkezni.

"Az első vizsgálatnál az orvosunk egy nagyon helyes, kisbabás kitűzőt viselt. Amikor meglátta a monitoron a két petezsákot, csak ennyit mondott: lehet, hogy két kitűzőt kellett volna felvennem erre az alkalomra. Azonnal értettük, mire céloz, csak nem mertük elhinni. Bevallom, én nagyon örültem, mert gyerekként álmodoztam arról, hogy ikres apuka leszek" - mesélte az énekes a Storynak.

A fiúk januárban érkeznek, amire a család teljesen felkészült, de a neveket illetően nem jutottak dűlőre. Azt is elárulták, hogy a gyermekeik kétpetéjű ikrek lesznek, de alig várják, hogy egyforma ruhákba öltöztessék őket.

Forrás: origo.hu

Kép: Fekete Dávid / Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.