Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Január 28. 11:00, hétfő | Belföld

Hamarosan piacon az ötkamerás Nokia

Hamarosan piacon az ötkamerás Nokia

Már alig egy hónap és debütál a telefon.

Most már jó egy éve jönnek a pletykák a HMD Global következő csúcsmobiljáról. A feltehetően Nokia 9 PureView néven piacra kerülő készülék különlegességét az adja, hogy öt darab kamerából áll a hátlapi képalkotó rendszere. A készülék hátulján ettől függetlenül hét kerek kivágás van, a plusz helyek a vakunak és egy rejtélyes szenzornak adnak majd helyet.

A múlt héten a HMD már közölte, hogy az idei Mobil Világkongresszuson új készülékeket kíván bejelenteni, azonban eddig nem volt világos, hogy a fura csúcsmobilját is leleplezi-e a február 24-én megtartandó sajtóeseményén. Most már kétség sem férhet ehhez, a vállalat egy frissen kiadott kedvcsináló poszteren lelőtte a poént, a pupillára emlékeztető grafika hátterében jól kivehető a telefon szokatlan kamerarendszere.

A Nokia 9 várható specifikációi: 6 hüvelykes és 2K felbontású érintőkijelző, kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó, Qualcomm Snapdragon 855 rendszerlapka, Android 9 Pie rendszer.

Forrás: origo.hu

Kép: OnLeaks / 91Mobiles

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.