Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Szeptember 10. 10:49, hétfő | Helyi

Hamarosan újra a vendégeké a Rába Hotel étterme

Hamarosan újra a vendégeké a Rába Hotel étterme

A Kisalföld számolt be elsőként arról, hogy a győri Rába Hotel felszolgálóinak felmondása miatt átmenetileg csak a szállóvendégeket tudták kiszolgálni.

A turizmus.com-nak így nyiltkozott a Danubius Hotels:
"A Hotel Rába City Centerhez tartozó Belga Étterem és Sörözőben az elmúlt hónapban négy felszolgáló munkatárs, és az étterem igazgatója felmondott. Az így fellépő munkaerőhiányt két héten belül pótolni tudtuk, három munkatársat már felvettünk, és a leendő éttermi igazgatóval is egyeztetéseket folytatunk.
Példaértékűnek tartjuk azt a vezetői magatartást, amelyről a sajtóban megjelent hírek is említést tettek: Bánhegyi Balázs szállodaigazgató és a vezetés több tagja feladatkörükön túl segédkezett abban, hogy a szálloda vendégeinek kiszolgálása zavartalan lehessen az ideiglenes munkaerőhiány ellenére is.
Az új csapattal még ebben a hónapban megújult éttermi kínálattal várjuk ismét vendégeinket."

Forrás: turizmus.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?