Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. December 22. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Hamarosan kimondja a bíróság Komár Laci válását

Hamarosan kimondja a bíróság Komár Laci válását

Komár Laci már vágja a centit, hiszen január 11-én kimondják a válását.

Mint azt tudni lehetett, korántsem volt viharmentes a szakítás. A zenész negyedik házasságából született egy kislány is: Karolina. Az apa már alig várja az utolsó tárgyalás napját, hiszen akkor reményei szerint végre élhet a törvények adta apai jogával és láthatja gyermekét, amikor az elő van írva. Komár szerint ugyanis jelenleg csakis egykori párján múlik, hogy Karolina mikor lehet vele.

"Szeretnék végre pontot tenni ennek az ügynek a végére. Ami a feleségemnek kellett, azt megkapta, már csak a kislányunk láthatása az egyetlen nyitva maradt kérdés. Közös felügyeletet akarok kérni a bíróságtól, ugyanis még véletlenül sem szeretnék hétvégi apuka lenni. Gondoskodni szeretnék a lányomról, taníttatni és úgy élni a jogaimmal, hogy ne az anyja szabja meg, mikor jöhet hozzám. Az édesanyja mellett a helye, de a 270 négyzetméteres házamban is jó helye lenne" - mondta Komár Laci a Napi Ásznak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült