Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Február 01. 14:10, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Hamarosan megszületik Géza kislánya!

Hamarosan megszületik Géza kislánya!

Pillanatokon belül két gyermekes apuka lesz Kaszás Géza. A színész az RTL Klub Reggelijében születendő gyermekének ultrahangos fotóját is megmutatta. Nagy az öröm és az izgalom Kaszás Gézáéknál, ugyanis napokon belül megszületik kisl

Gézáék különösen örültek a második baba érkezésének, ugyanis Nimródra nagyon sokat vártak és nem is számítottak rá, hogy Zsuzska ilyen hamar és természetes úton teherbe esik. Szerencsére azonban így történt. A színész a tervek szerint kislánya érkezésénél is bent lesz a szülőszobán.


Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.