Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2013. Július 03. 15:22, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Hamis húszezressel vásárolt gyümölcsöt, keresi a rendőrség

Hamis húszezressel vásárolt gyümölcsöt, keresi a rendőrség

A rendőrség keresi azt a 180 cm magas, barna hajú, fiatal férfit, aki egy 75 éves asszonynál vásárolt Győrben, szabadhegyi otthonában. Az áru ellenértékét egy láthatóan hamis húszezressel egyenlítette ki.

Az ismeretlen férfi, gyümölcsöt akart vásárolni a nyugdíjas asszonytól a délelőtti órákban. A termékek ellenértékeként egy húszezrest adott át az áru kiegyenlítésére, majd a visszajáróval távozott.

A megtévesztett nyugdíjas csak este vette észre, hogy a kisebb méretű, gyenge utánzatú pénz csupán fénymásolat és vásárlója őt csúnyán megtévesztette. Ekkor értesítette a rendőrség ügyeletét.A hamis húszezrest a rendőrök lefoglalták. A Győri Rendőrkapitányság pénzhamisítás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Felhívja a lakosság figyelmét, hogy a visszaélések elkerülésére, a papírpénzek elfogadásakor, minden esetben gondosan ellenőrizzék a bankók valódiságát, biztonsági jelek meglétét.

Címkék: csalás, hamis, pénz

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 11. 09:17, hétfő | Helyi

Hagyományos szalagavató az Audi Hungaria Iskolaközpontban

December 1-jén a német-magyar találkozások iskolája a magyar hagyományokhoz híven szalagavató ünnepséggel búcsúztatta a 2023/24-es érettségi évfolyamot.

2023. December 11. 09:16, hétfő | Helyi

Milyen jégvastagságnál biztonságos a szabad vizek jegén tartózkodni?

Elkészült az év utolsó tudáspróbája. Ez a kérdés is szerepel az online teszten.

2023. December 11. 09:09, hétfő | Helyi

Í