Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Július 03. 15:22, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Hamis húszezressel vásárolt gyümölcsöt, keresi a rendőrség

Hamis húszezressel vásárolt gyümölcsöt, keresi a rendőrség

A rendőrség keresi azt a 180 cm magas, barna hajú, fiatal férfit, aki egy 75 éves asszonynál vásárolt Győrben, szabadhegyi otthonában. Az áru ellenértékét egy láthatóan hamis húszezressel egyenlítette ki.

Az ismeretlen férfi, gyümölcsöt akart vásárolni a nyugdíjas asszonytól a délelőtti órákban. A termékek ellenértékeként egy húszezrest adott át az áru kiegyenlítésére, majd a visszajáróval távozott.

A megtévesztett nyugdíjas csak este vette észre, hogy a kisebb méretű, gyenge utánzatú pénz csupán fénymásolat és vásárlója őt csúnyán megtévesztette. Ekkor értesítette a rendőrség ügyeletét.A hamis húszezrest a rendőrök lefoglalták. A Győri Rendőrkapitányság pénzhamisítás gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Felhívja a lakosság figyelmét, hogy a visszaélések elkerülésére, a papírpénzek elfogadásakor, minden esetben gondosan ellenőrizzék a bankók valódiságát, biztonsági jelek meglétét.

Címkék: csalás, hamis, pénz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.