Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Június 03. 08:57, hétfő | Belföld

Hamis mosószerekre csapott le a NAV, melyektől kiütést kaptak

Hamis mosószerekre csapott le a NAV, melyektől kiütést kaptak

Hamis mosószereket, mosóporokat, öblítőket és mosogatószereket foglalt le a NAV egy miskolci családi házban. A vámhivatalhoz egy férfitől jött bejelentés, akinek az egész családja kiütéses lett.

A férfi bejelentése alapján találták meg a pénzügyőrök azt a miskolci nőt, aki a hamisítványokat a garázsában árulta.

"Hamis mosószereket, mosóporokat, öblítőket és mosogatószereket foglaltak le munkatársaink egy miskolci családi házban. Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás az ügyben.

Mosószerrel a kezében tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál egy férfi, aki azt állította, hogy egy miskolci családi háznál vásárolt vegyszerrel kimosott ruháktól minden családtagja kiütéses lett. A beszállított mosószerről a jogtulajdonos megállapította, hogy hamisítvány. Ezután mentek ki a megadott címre a pénzügyőrök helyiségellenőrzésre. A kazánházban 25 flakon folyékony mosószert, 4 doboz mosóport, 24 öblítőt és 7 mosogatószert találtak munkatársaink. Valamennyiről kiderült, hogy hamisítvány. A mintegy 152 ezer forint értékű árut a pénzügyőrök lefoglalták.

Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hamis vegyi árukat árusító nő ellen.

A hamisított termékek az egészségre ártalmas anyagokat is tartalmazhatnak, ezért a vásárláskor érdemes óvatosnak lenni." - írta közösségi oldalán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A kazánházban 25 flakon folyékony mosószert, 4 doboz mosóport, 24 öblítőt és 7 mosogatószert találtak. Valamennyiről kiderült, hogy hamisítvány. A mintegy 152 ezer forint értékű készletet a pénzügyőrök lefoglalták.Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hamis vegyi árukat árusító nő ellen.

Forrás: origo.hu; NAV

Kép: NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.