Városlista
2023. december 6, szerda - Miklós

Hírek

2010. Január 06. 08:03, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Harcedzett amerikai óriással bunyózik Győrben a legjobb magyar nehézsúlyú?

Harcedzett amerikai óriással bunyózik Győrben a legjobb magyar nehézsúlyú?

A legjobb magyar nehézsúlyú profi öklözőt, Petrányi Zoltánt nem keserítették el eddigi vereségei, ismét egy nagy név ellen szeretné megmutatni tehetségét, nála négy

McCline négy címmecsen bokszolt eddig, mindet elveszítette, legutóbbit 2007-ben, akkor a Keleti Szörnyetegnek becézett Nyikolaj Valujevtől térdsérülése miatt kapott ki, 2002-ben Vlagyimir Klicsko verte őt.

Tavaly áprilisban Chris Arreolával mérte össze erejét, a negyedik menetben kiütéssel kapott ki. Arreola ezzel a találkozóval készült fel Vitalij Klicsko ellen, de simán veszített.

McCline 53 meccséből harminckilencet megnyert, háromszor végzett döntetlenül, a többit elveszítette. Februárban európai turnén lesz, bokszol majd Angliában, Németországban, Dániában is.

Egyértelműen ő lenne a párharc esélyese, a meccsek szervezésével is foglalkozó Petrányi már akkor örülhet, ha kevesebbszer kerül padlóra, mint 2005-ben. Akkor Danny Williams a három menet alatt ötször rendítette meg Manchesterben, komolyan aggódni kellett, hogy Tyson egykori legyőzője ne tegyen nagyobb kárt a magyar öklözőben.

A 43 éves Petrányi mérlege: 63 meccs, 43 győzelem, 20 vereség. A boxrec ranglistája szerint ő a legjobb magyar nehézsúlyú, ha magyar ellefelei vannak, akkor vannak győzelmi esélyei, de az elmúlt öt évben ahányszor külföldi riválist kapott, valamennyiszer kikapott.

A mérkőzést február 27-re tűzték ki, bár ezt hivatalosan megerősíteni nem akarta a bokszoló.


Ezek érdekelhetnek még

2023. December 06. 12:08, szerda | Helyi

»Őt dicsérte koldus, árva, emlékezzünk jóságára!«

2023. December 06. 09:13, szerda | Helyi

Kis híján tragédiát okozott egy adventi koszorú

November 26-án éjjel egy mosonmagyaróvári családi házban az ablakban elhelyezett adventi koszorú gyertyája meggyújtotta az alatta lévő terítőt, az ablakpárkányt és a műanyag ablakot, valamint a falak is kormozódtak.

2023. December 06. 08:16, szerda | Helyi

A Vaskakasba költözött a Mikulás

Az aulától a padlásig a Mikulást várják a Vaskakas Bábszínházban.

2023. December 06. 07:17, szerda | Helyi

Megújul a mosonmagyaróvári várhíd és környezete

A győri Széchenyi István Egyetem beruházásában, a várárok-rehabilitáció utolsó lépéseként idén decemberben megújul az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karnak otthont adó óvári vár hídja.