Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2010. Január 06. 08:03, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Harcedzett amerikai óriással bunyózik Győrben a legjobb magyar nehézsúlyú?

Harcedzett amerikai óriással bunyózik Győrben a legjobb magyar nehézsúlyú?

A legjobb magyar nehézsúlyú profi öklözőt, Petrányi Zoltánt nem keserítették el eddigi vereségei, ismét egy nagy név ellen szeretné megmutatni tehetségét, nála négy

McCline négy címmecsen bokszolt eddig, mindet elveszítette, legutóbbit 2007-ben, akkor a Keleti Szörnyetegnek becézett Nyikolaj Valujevtől térdsérülése miatt kapott ki, 2002-ben Vlagyimir Klicsko verte őt.

Tavaly áprilisban Chris Arreolával mérte össze erejét, a negyedik menetben kiütéssel kapott ki. Arreola ezzel a találkozóval készült fel Vitalij Klicsko ellen, de simán veszített.

McCline 53 meccséből harminckilencet megnyert, háromszor végzett döntetlenül, a többit elveszítette. Februárban európai turnén lesz, bokszol majd Angliában, Németországban, Dániában is.

Egyértelműen ő lenne a párharc esélyese, a meccsek szervezésével is foglalkozó Petrányi már akkor örülhet, ha kevesebbszer kerül padlóra, mint 2005-ben. Akkor Danny Williams a három menet alatt ötször rendítette meg Manchesterben, komolyan aggódni kellett, hogy Tyson egykori legyőzője ne tegyen nagyobb kárt a magyar öklözőben.

A 43 éves Petrányi mérlege: 63 meccs, 43 győzelem, 20 vereség. A boxrec ranglistája szerint ő a legjobb magyar nehézsúlyú, ha magyar ellefelei vannak, akkor vannak győzelmi esélyei, de az elmúlt öt évben ahányszor külföldi riválist kapott, valamennyiszer kikapott.

A mérkőzést február 27-re tűzték ki, bár ezt hivatalosan megerősíteni nem akarta a bokszoló.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.