Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. November 02. 07:21, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Harmadával fizethetnek kevesebbet a kötelező biztosításért

Harmadával fizethetnek kevesebbet a kötelező biztosításért

Több mint 30 százalékkal csökken a kötelező biztosítások átlagdíja a Netrisk.hu számításai szerint. Az ügyfelek így a tavalyi 25 ezer forint helyett átlagosan 17 ezer forint alatti összeget fizetnek.

A biztosítási portál szerint idén akár kétmillióan is válthatnak biztosítót. Az egyik biztosítási alkusz szerint viszont a váltás vesztesei a Budapesten bejegyzett autósok lehetnek, akik nagyságrendekkel többet fizethetnek, mint a vidéki autó tulajdonosok. A szakértő szerint az összetettebb tarifarendszer miatt az autósoknak a tavalyinál is alaposabban át kell nézniük és össze kell hasonlítaniuk a biztosítási lehetőségeiket.

(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 06. 16:40, csütörtök | Belföld

Menczer: felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított

Felkészültünk a télre, Magyarország energiaellátása biztosított - jelentette ki Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára csütörtökön, Cegléden.

2022. Október 06. 13:18, csütörtök | Belföld

Munkálatok miatt hétfőtől lezárások lesznek az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen

Október 10-étől várhatóan november közepéig lezárások mellett újítják fel az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszait - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

2022. Október 06. 13:16, csütörtök | Belföld

Agrárminiszter: folyamatos a lakossági tűzifaigények kiszolgálása

Folyamatosan szolgálják ki a lakossági tűzifaigényeket és növelik a termelési kapacitást az erdőgazdaságok - közölte Nagy István agrárminiszter, a minisztérium csütörtöki közleménye szerint.

2022. Október 06. 13:09, csütörtök | Belföld

Elfogták az embercsempészt, aki 49 migránst szállított

Ajka külterületén tartóztatták fel a rendőrök a migránsokat szállító embercsempészt.