Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Október 04. 07:41, szerda | Belföld
Forrás: mti

Hárman meghaltak egy balesetben a 354-es úton

Hárman meghaltak egy balesetben a 354-es úton

Debrecen határában a 354-es úton kedden késő este két személygépkocsi ütközött össze, a balesetben hárman meghaltak - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szerda hajnalban a rendőrség honlapján.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 354-es számú úton egy Seat típusú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött egy Skoda típusú személygépkocsival. A balesetben a Seat típusú járművet vezető 20 éves férfi és a vele utazó 23 és 41 éves nők olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a Seat másik két utasa életveszélyes, valamint súlyos, a Skoda sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínelést és műszaki mentést befejezték, a teljes útlezárást feloldották.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.