Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Május 14. 14:45, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hárman támadtak az idős férfira

Hárman támadtak az idős férfira

Őrizetbe vettek szerdán egy 18 éves nőt és egy 37 éves férfit a Szabolcs megyei Rakamazon, akik súlyosan bántalmaztak egy idős férfit. Csoportos rablás ügyében indult ellenük eljárás. Harmadik társukat még keresik – értesült a Havar

Csoportos rablás miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 18 éves nőt és egy 37 éves férfit Rakamazon. Volt egy harmadik társuk is, egy 22 éves férfi, akivel közösen bántalmaztak egy 71 éves férfit saját házának tornácán, Szabolcson kedd éjjel. A nő kedd délelőtt ment először a férfi házához, hogy pénzt kérjen tőle kölcsön. Az idős férfi átadott neki egy összeget, amit a nő nem talált elegendőnek. Éjszaka már a társaival ment vissza a férfi házához. Amíg az idős férfi a bántalmazás miatt eszméletlenül feküdt, addig a három rabló bement a házba és elvették a pénzét. A 71 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A másik, 22 éves férfi ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, a nőt és a 37 éves férfit azóta előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.