Városlista
2022. december 9, péntek - Natália

Hírek

2018. Július 05. 08:28, csütörtök | Belföld

Hármas karambol miatt bedugult az M1-es sztráda

Hármas karambol miatt bedugult az M1-es sztráda

Az autópálya Bicske és Herceghalom közötti szakaszán futott egymásba három jármű.

Egy autószállító trélernek ütközött egy kisteherautó, majd abba szaladt bele egy másik tehergépkocsi az M1-es Herceghalom és Bicske közötti szakaszán, a Győr felé vezető oldalon.

A katasztrófavédelem úgy tudja, a balesetben egy ember megsérült. Mindkét irányban áll a forgalom az érintett sztrádaszakaszon, nagy a torlódás.

A műszaki mentést végző bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanítják és félrevontatják a balesetben érintett gépkocsikat, hogy azok ne akadályozzák a járművek továbbhaladását.

Az Útinform szerint a herceghalmi és a bicskei csomópont között hétfő óta felújítási munkákat végeznek, amihez új forgalomterelést építettek ki. A 26-os és a 34-es kilométer között sáveltolással terelik a forgalmat. Ebben a terelésben történt a baleset. A helyszínelést befejezték, a Győr felé tartó sáv felszabadult, de mindkét irányba lassú a haladás.

Forrás: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 09. 15:50, péntek | Belföld

ORFK: rémhírterjesztés miatt nyomoz a rendőrség

2022. December 09. 12:52, péntek | Belföld

Navracsics Tibor: Magyarország 2030-ra az EU öt legélhetőbb állama közé kerülhet

Magyarország 2030-ra az Európai Unió öt legélhetőbb állama közé kerülhet - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács ülésén, az Országházban pénteken.

2022. December 09. 12:48, péntek | Belföld

Idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is tízezer élelmiszercsomagot adományoz rászorulóknak a Mészáros Csoport a karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítványon keresztül.

2022. December 09. 12:46, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország az elektromos autóipari átállás világbajnokává válhat

Magyarország időben és jól reagált az autóipari forradalomra, így mára az elektromos átállás Európa-bajnokává vált, és jó esélye van ezt megfejelni egy világbajnoki címmel is - jelentette ki Szijjártó Péter.