Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. Március 30. 14:37, szerda | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Hármas tragédia forgalommal szemben

Hármas tragédia forgalommal szemben

Három férfi az áldozata a szerda hajnali, M6-oson történt karambolnak. Egyiküket még nem tudták azonosítani. A rendőrség mindemellett vizsgálja, hogy a forgalommal szemben haladó autós fogyasztott-e alkoholt vagy drogot, ahogy azt is, hol ha

Szembe ment a fogalommal egy autó az M6-os autópályán Iváncsánál a Budapest felé vezető oldalon. A kocsi hajnali 5 óra körül ütközött egy másik autóval. A forgalommal szemben haladó járműben hárman életüket vesztették, a másik autó sofőrje pedig könnyebben megsérült. A legfrissebb adatok szerint mindhárom áldozat férfi. A sofőr 56, míg egyik utasa 55 éves. Harmadik társuk azonosítása még folyamatban van. Mindhármukat a tűzoltók vágták ki a roncsból. A másik autó vezetőjét a mentők kórházba vitték.

Azt még vizsgálják, hogy az sofőr fogyasztott-e alkoholt, vagy más olyan szert, amely befolyásolja a vezetést. A rendőrök emellett még arra is keresik a választ, hogy a kocsi hol hajtott fel a sztrádára.

Az egyenruhások az autópálya Budapest felé vezető oldalát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon lezárták.

Hasonló balesetben halt meg Arnóth Sándor, püspökladányi polgármester is. A fideszes politikus pontosan két hete vesztette életét így. Sofőrjével Budapestről tartott hazafelé az M3-as autópályán, amikor a 42-es kilométernél egy szemből érkező kocsival frontálisan ütköztek. Abban a karambolban ugyancsak hárman haltak meg: a polgármester és sofőrje, illetve a vétkes kocsi vezetője is.

Független Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.