Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2014. Január 28. 15:29, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI | Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Három lány megrongálta a neszmélyi ravatalozót

Három lány megrongálta a neszmélyi ravatalozót

Három fiatalkorú lány a neszmélyi ravatalozóban megégette a koporsót takaró leplet és letépte a falról a keresztet. A rendőrség hétfőn elfogta az elkövetőket, akik elismerték a rongálást - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-t.

A sajtószolgálat ismertetése szerint a három lány január 13-án az ablakot betörve hatolt be az épületbe, a rongálást másnap a közeli iskola dolgozói vették észre.
A faluban szóbeszédként elterjedt, hogy a bűncselekményt a három barátnő követte el. A körzeti megbízott előállította őket és helyszíni kihallgatásukon részletesen elmondták a nyomozóknak, hogyan követték el a bűncselekményt - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott

2024. Augusztus 09. 08:06, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek a lányát kádba fojtó nővel és élettársával szemben

Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nő és annak élettársa ellen, akik vízbe fojtották a nő fogyatékkal élő lányát egy Nyírbátor közeli településen.

2024. Augusztus 06. 08:01, kedd | Kék hírek

Feltörte a Neptun-rendszert, magának utalta el hallgatók ösztöndíját

Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanús