Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Február 08. 19:50, csütörtök | Helyi

Három meztelen férfi kergetett egy általános iskolást Győrben

Három meztelen férfi kergetett egy általános iskolást Győrben

„Remegve ért haza, alig lehetett megnyugtatni a fiamat, akit szerda este hét óra körül, edzésről hazafelé tartva három meztelen férfi kergetett meg a Bem téren” – mondta egy győri apuka.

Az imént érkezett haza a kisebbik fiam az edzésről, zokogva és remegve. Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét – adta hírül a kisalfold.hu Polgár Tibor és kisebbik gyermeke sokkoló történetét.

A hetedikes fiú a Kálvária utcai általános iskolából sétált hazafelé szerdán este hét óra körül, amikor a Bem térnél három pucér férfit vett észre, akik aztán kergetni kezdték. – Elindultak felé, ő pedig rohanni kezdett, a három meztelen meg utána. Mindössze egyszer mert hátranézni, annyira megijedt, s lélekszakadva hazáig rohant. Másfél órába telt, mire valamelyest sikerült megnyugtatnunk. Az eset viszont olyan lelki törést okozott neki, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre – folytatta az apa, aki még aznap feljelentést tett a rendőrségen.

Forrás: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.