Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

Győzelmeik értékét növeli, hogy háromból két sikert idegenben értek el. Először Soroksáron nyertek, majd idehaza a Mezőkövesdet is legyőzték, most hétvégén pedig a Csákvár otthonában diadalmaskodtak. Hat lőtt góljukból a korábbi válogatott Ugrai Roland mindhárom meccsen szerzett egyet-egyet.

Tamási Zsolt vezetőedző portálunknak elmondta: örülnek a nagyszerű kezdésnek, segíti a közös munkát a három megszerzett győzelem, de látják a hibákat is. " Természetesen nincs elbizakodottság, ezen hibák kijavítása most az elsődleges, mert még a későbbiek folyamán visszaüthetnek. Kidomborodtak a győztes meccseken is azok a gondok, ahol még rengeteget kell javulnunk. Reméljük, hogy a játékkapcsolatok jobbak lesznek, reményeim szerint hétről hétre jobban összeérik a csapat."

A Gyirmót a hétvégén a BVSC-t fogadja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.