Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. December 06. 10:33, kedd | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Harry herceg nem karácsonyozhat barátnőjével

Harry herceg nem karácsonyozhat barátnőjével

A világ még mindig pezseg Harry herceg és kedvese, Meghan Markle románca miatt, most pedig, hogy közelednek az ünnepek, mindenki arra kíváncsi, hogy a pár együtt karácsonyozik-e majd.

Itt persze nem is az a kérdés szeretnének-e, hiszen bizonyára ez minden vágyuk, hanem az, szabad-e? Az Entertainment Tonight-nak nyilatkozó királyi család szakértő,Katie Nicholl szerint nincs sok esély rá, hogy közösen csomagolják ki ajándékaikat.

“Harry ismeri a család szabályait és azt is tudja, hogy amíg nincs eljegyzés, addig Meghannak nem lesz helye a karácsonyi vacsoraasztalnál. Még csak pár hónapja alkotnak egy párt, így aztán Erzsébet nem fog rábólintani, tehát Meghan egészen biztos, hogy nem tölti az ünnepeket Sandringhamben.” – lebbentette fel a fátylat a kissé szomorú valóságról a lap forrása. Ha belegondolunk abba, hogy Vilmos herceg már tíz éve udvarolt Katalinnak, amikor elvihette magával karácsonyra, akkor még sok-sok külön töltött szentestével kell számolnunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.