Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 11. 14:47, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Harry herceg alatt halt meg barátja

Harry herceg alatt halt meg barátja

Óriási tragédia érte Diana hercegnő fiait, ugyanis szívrohamban elhunyt a kedvenc lovuk, miközben Harry rajta ült.

Egy szokványos póló meccsre készült az angol királyi család két hercege, még is tragédiába torkolt az esemény. Játék közben Harry egyszer csak arra lett figyelmes, hogy lova, Drizzle furcsán lépked. Ezért kiment vele a pálya szélére, ahol pár perc múlva összeesett a díjnyertes állat, és meghalt. Az orvosok később megállapították, hogy a tíz esztendős paci szívrohamot kapott, és ez okozta a vesztét. Diana kisebbik fia viszont magát okolja, mert úgy érzi, hogy túlhajtotta Drizzlet. Pedig nem tehet a balesetről, mert ez sajnos gyakran előfordul a sportlovakkal.


Harry és Vilmos azonban vigasztalhatatlan, mivel a gyönyörű négylábú volt a kedvencük, akit az apjuktól kaptak évekkel ezelőtt. Sőt, nem is állatként kezelték, hanem igazi barátként. Rengeteg időt töltöttek vele, sőt az egyik rezidenciájukon tartották, hogy ne kelljen a többi pacival laknia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.