Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Szeptember 17. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Használt PC, laptop? Ne dobd ki és nem is dobhatod ki!

Használt PC, laptop? Ne dobd ki és nem is dobhatod ki!

Ne dobd ki, mert akár pénzt is kaphatsz érte és nem dobhatod ki, mert elektronikus hulladéknak minősül, ezért bárhova nem rakható le, dobható ki! Akkor mit csinálj vele?

Otthon porosodik és csak foglalja a helyet? Ismerős biztos, sokan tartották meg a számítógép vagy laptop csere után a régi, használt vagy működésképtelen számítástechnikai dolgaikat. Nem érdemes és nem is szabad őket kidobni. Akár pénzt is érhet, Győrben a Baross utcán a PCkirakat.hu használt számítástechnikai eszközök adás-vételével foglalkozik évek óta, így használt géped beszámítják vagy készpénzt is kaphatsz érte.

Sőt, nem is szabad bárhova kidobni elromlott vagy régi eszközöket, elektronikus hulladéknak minősül. Mit lehet velük tenni?

Győrben a PCkirakat.huszámítástechnikai üzletben beszámítják és adott esetben megvásárolják a régi, használt eszközöket. Így azokat nem érdemes kidobni, az elromlott használhatatlan gépeket, eszközöket ( a katódcsöves régi monitorokon kívül ) pedig ingyen átveszik és elektronikus hulladékként kezelik, mivel ezeket csak úgy kidobni nem is lehet.

Amennyiben valaki náluk vásárol monitort, akkor a régi katódcsöves monitorják ami elromlott és kidobásra vár is átveszik és megfelelő módon, az előírásoknak megfelelően kezelik.

PCkirakat.hu kft. Számítástechnikai szaküzlet és szerviz
Cím: 9021, Győr, Baross út 7.
Tel: 20/40-40-100 vagy 20/592-10-87
Honlap: pckirakat.hu
E-mail: info@pckirakat.hu
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:31, szerda | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk!

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs. Handl Tamás az elmúlt több mint negyven évben csigák

2024. Május 15. 09:12, szerda | Helyi

A láthatóság minden évszakban fontos!

A jó idő egyre többeket csal a természetbe, sétára, mozgásra. De ilyenkor is tartsd szem előtt a biztonságot!

2024. Május 15. 08:12, szerda | Helyi

A Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjába látogatott a francia nagykövet

Claire Legras, Franciaország budapesti nagykövete volt a Széchenyi István Egyetem vendége nemrégiben.

2024. Május 15. 07:13, szerda | Helyi

Vedd elő a színest!

Rajzolj és nyerj a MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajz-pályázatán, melynek témája a biztonságos közlekedés.