Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Szeptember 17. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Használt PC, laptop? Ne dobd ki és nem is dobhatod ki!

Használt PC, laptop? Ne dobd ki és nem is dobhatod ki!

Ne dobd ki, mert akár pénzt is kaphatsz érte és nem dobhatod ki, mert elektronikus hulladéknak minősül, ezért bárhova nem rakható le, dobható ki! Akkor mit csinálj vele?

Otthon porosodik és csak foglalja a helyet? Ismerős biztos, sokan tartották meg a számítógép vagy laptop csere után a régi, használt vagy működésképtelen számítástechnikai dolgaikat. Nem érdemes és nem is szabad őket kidobni. Akár pénzt is érhet, Győrben a Baross utcán a PCkirakat.hu használt számítástechnikai eszközök adás-vételével foglalkozik évek óta, így használt géped beszámítják vagy készpénzt is kaphatsz érte.

Sőt, nem is szabad bárhova kidobni elromlott vagy régi eszközöket, elektronikus hulladéknak minősül. Mit lehet velük tenni?

Győrben a PCkirakat.huszámítástechnikai üzletben beszámítják és adott esetben megvásárolják a régi, használt eszközöket. Így azokat nem érdemes kidobni, az elromlott használhatatlan gépeket, eszközöket ( a katódcsöves régi monitorokon kívül ) pedig ingyen átveszik és elektronikus hulladékként kezelik, mivel ezeket csak úgy kidobni nem is lehet.

Amennyiben valaki náluk vásárol monitort, akkor a régi katódcsöves monitorják ami elromlott és kidobásra vár is átveszik és megfelelő módon, az előírásoknak megfelelően kezelik.

PCkirakat.hu kft. Számítástechnikai szaküzlet és szerviz
Cím: 9021, Győr, Baross út 7.
Tel: 20/40-40-100 vagy 20/592-10-87
Honlap: pckirakat.hu
E-mail: info@pckirakat.hu
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?