Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Január 02. 10:36, csütörtök | Belföld

Hat magyar lottómilliárdos lett tavaly

Hat magyar lottómilliárdos lett tavaly

Hat ember ért el tavaly Magyarországon milliárdos lottónyereményt, de több ezren vannak azok is, akik milliomosok lettek a szerencse jóvoltából - írta közleményében a Szerencsejáték Zrt.

A hat darab milliárdos főnyereményből három a hatoslottó-, kettő az ötöslottó-, egy pedig az Eurojackpot-játékosok közül került ki.

Az Eurojackpot nyertese egyúttal az év rekordnyereményét érte el, hiszen bruttó 30 millió eurót, azaz több mint 10 milliárd forintot nyert. Az ötös lottó esetében a játék történetének harmadik legnagyobb nyereményét, 4,194 milliárd forintot, a hatos lottón pedig a második legmagasabb összegét - a 2,103 milliárd forinton ketten osztoztak - is hazavitték.

A legtöbb milliomost az ötös lottó adta: több mint 1450 játékos nyert egymillió forintot meghaladó összeget, a legmagasabb négytalálatos közel 6 millió forintot ért.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.