Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 22. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmas terhes pocakja van a szépségnek

Hatalmas terhes pocakja van a szépségnek

Jessica Bielnek szép nagy hasa lett, miután gyermekét vár, de ez még nem annak az eredménye, hogy újra együtt van ex-szerelmével.

Az nem szokatlana jelenség, hogy Jessica Biel New York utcáit rója. Viszont az mégis különlegessé teszi a látványát, hogy óriási hasa van. Méghozzá azért, mert gyermeket vár. A pocakja - amit már el sem tud takarni ruhájával - mérete alapján pedig hamarosan szülni is fog. Ami elég meglepő, hiszen fogalmunk sem volt a gyermekáldásáról. Bár az egész nem valódi. Csupán a Valentin nap című romantikus borzadály folytatása, a Szilveszter éjjel kedvéért lett hirtelen kismama.

Bár könnyen elképzelhető, hogy hamarosan a valóságban is anyai örömök elé néz. Ugyanis újra együtt van Justin Timberlake-kel. Ami a bennfentesek információ szerint annak köszönhető, hogy az énekes végre hajlandó megállapodni. Vagyis akár esküvő és közös gyerek is lehet a felmelegített románcból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.