Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 13. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmasat esett a díva

Hatalmasat esett a díva

Lady GaGa őrült öltözködése visszacsapott - az énekesnő magassarkú csizmájával kirúgta maga alól a széket, és óriásit zuhant a hátára.

Lady GaGa ruházkodásának három alappillére van: legyen meghökkentő, mutasson sokat a testéből, és egy betegesen magas sarokkal megáldott lábbeli járjon hozzá. Az utóbbi kritérium viszont egyáltalán nem tartozik a kényelmes fellépőruhák közé. Sőt, nem is praktikus, amikor az ember gyors mozdulatokkal akar lemászni egy zongoratetejéről. Csizmája sarkával ugyanis könnyen kirúghatja maga alól a széket, és így nincs, ami megtámassza. Pontosan ez történt a Lady-vel is, amikor houstoni fellépésén a You and I című dalát adta elő. Az eset vége pedig az lett, hogy hatalmas lendülettel csapódott a földre, egyenesen be a zongorája alá. Azonban annyira profin oldotta meg a balesetet, hogy egy percre sem állt le az énekléssel, sőt, azonnal felpattant a padlóról, és folytatta a műsort. Holott egy ekkora esés bizony nem fájdalommentes. De Freddie Mercury-tól nemcsak a nevét lopta, hanem megtanulta azt is, hogy a show-nak folytatódnia kell.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.