Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 15. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Hatalmasat esett az énekesnő

Hatalmasat esett az énekesnő

Christina Aguilera ismét több millió ember előtt került rendkívül kínos helyzetbe, miután a Grammy-n egy kellemes fenékre eséssel vonult le a színpadról.

Új mottója van Christina Aguilerának, Ha vasárnap, akkor égek. Az énekesnő a bő egy hete a Super Bowlon borzolta a kedélyeket újraértelmezett himnusz szövegével, tegnap pedig a színpadi showjával. Az énekesnő Jennifer Hudsonnel, Martina McBride-dal, Florence Welch-sel és Yolanda Adamsszel kiegészülve egy egyveleget adott elő Aretha Franklin diszkográfiájából, majd a produkció végén megcsúszott, és elesett. A történteket ő maga sem hitte el valószínűleg, mert meg sem próbált fölpattanni, így Florence-nek kellett felsegítenie.

De legalább azt elmondhatja magáról a hivatalosan is elválttá lett X-Tina, hogy ő énekelte a legnagyobbat az illusztris társaságból. Sőt, már-már mindenki elfelejtette, hogy mit művelt egy héttel ezelőtt, amikor jött a fél szaltó, és ismét nevetség tárgyává vált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.