Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Szeptember 02. 11:09, szerda | Helyi

Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Az elmúlt 24 órában 27 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök.

Mint arról korábban beszámoltunk, az autópályás járőrök 2015. szeptember 1-jén délelőtt 18 illegális bevándorlót állítottak elő. Csorna térségében, az M1-es autópályán a rendőrök további 8 iraki állampolgárt igazoltattak, akik nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat és jogellenesen akartak külföldre jutni.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 10 óra 15 perckor egy szír állampolgárt ellenőriztek Győrben egy gyorsvonaton. A külföldi érvényes menetjeggyel - úti okmány és vízum nélkül - akart Ausztriába utazni. A készenléti rendőrök a határsértőt a szerelvényről leszállították és átadták a helyi határrendészeknek.

A járőrök a 27 illegális bevándorlót tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.