Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2015. Szeptember 02. 11:09, szerda | Helyi

Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Az elmúlt 24 órában 27 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök.

Mint arról korábban beszámoltunk, az autópályás járőrök 2015. szeptember 1-jén délelőtt 18 illegális bevándorlót állítottak elő. Csorna térségében, az M1-es autópályán a rendőrök további 8 iraki állampolgárt igazoltattak, akik nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat és jogellenesen akartak külföldre jutni.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 10 óra 15 perckor egy szír állampolgárt ellenőriztek Győrben egy gyorsvonaton. A külföldi érvényes menetjeggyel - úti okmány és vízum nélkül - akart Ausztriába utazni. A készenléti rendőrök a határsértőt a szerelvényről leszállították és átadták a helyi határrendészeknek.

A járőrök a 27 illegális bevándorlót tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.