Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Június 02. 14:50, szerda | Helyi
Forrás: Goodwill PR és Kommunikációs gynökség

Hatásos recept a felfrissüléshez! Magnólia Spa a megújulás szigete

Hatásos recept a felfrissüléshez! Magnólia Spa a megújulás szigete

Kivitelezésében és berendezésében exlusive wellness részlegét nyitotta meg május végén a győri Hotel Kálvária. A Magnólia Spa nevet viselő wellness részleg a természetbe

Ez nem véletlen, hisz magában a kifejezésben is benne rejlik, Spa -latinul"sanus per aquam" egészséges a víz által. A wellness szó jelentése pedig "jó közérzet, testi-lelki jóllét". A Magnólia Spa az egészség megőrzése mellett a testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtéséhez is lehetősséget biztosít. A finn szauna, infra szauna, gőzkabin és jacussi a víz gyógyító erejét adja, az ásványok, a Jade köves Ceragem masszázságy, a gyógyteák és a P víz pedig hatékonyan járul hozzá az egészséges közérzet kialakulásához. Az új wellness részleg a természet és a harmónia mellett tette le a voksát. Ennek megfelelően alakították ki a teret, ehhez választották szakemberek az ásványokat, találták ki a színeket és a növényeket. Mindez a harmónia kiegészülve a víz gyógyító erejével megteremti azt a nyugalmat, ahol a vendégek zavartalanul pihenhetnek és kikapcsolódhatnak.

A Magnólia Spa tökéletes ellazulást, feltöltődést kínál, de az egészség megőrzését, visszaállítását, és a regenerálódást is fontosnak tartja. A szervezetre gyakorolt hatékonyságáról kérdeztük Dr Gaál va pszichiáter ideggyógyász főorvosnő szakvéleményét. A doktornő elmondta, ahogy fokozatosan csökken a napsütéses órák száma, úgy csökken az emberek energia szintje. Az idei hosszúra nyúlt tél és esős időszak próbára teszi a még a testileg- lelkileg-szellemileg erős egészséges embereket is. Hamarabb jelentkeznek a stressz okozta testi panaszok, és alakul ki szorongás és depresszió is. Ennek első előjelei a fáradtság, kedvetlenség, alvászavar, ingerlékenység, türelmetlenség. Mindenkinek vannak rosszabb napjai, mikor ezek halmozottan előfordulhatnak. A probléma akkor lesz ebből, ha mindezek az előjelek 2 hétnél tovább tartanak, illetve állandósulnak. Ekkor már el kell gondolkodni, hogy mi az, ami hiányzik az életünkből, illetve mi az, amiből túl sok van. Kevés lehet a lazítás, friss levegő, a kedves szó, a simogatás, a pihenésre jutó idő és sok lehet a munka, a napi stresszhelyzet, a rohanás.

Ezeket az elsőként jelentkező tüneteket magunkon általában észre sem vesszük. A család, barátok, munkatársak észlelik hamarabb és pontosabban a problémát. A pszichiáter javasolja, hogy hallgassunk a környezetünkre, ha jelzik ezeket a tüneteket. Ne várjuk, meg amíg kialakulnak a krónikus stressz okozta problémák, mint például a hátfájás, az emésztési zavarok, magas vérnyomás, ne várjuk meg, hogy eljussunk a kiégésig. A már kialakult betegségeknek sokkal nehezebb és hosszadalmasabb a kezelése. A szakember véleménye szerint a betegségek nagy része napjainkban abból adódik, hogy eltávolodtunk a természettől. A Magnólia Spa a vízzel, gőzzel, ásványokkal visszakalauzol bennünket a természethez. Segít az egészség megtartásában, vagy az egészség visszaállításában. Vegyük hasznát, és tapasztaljuk meg a természet erejét. Minden természetes gyógymódnál így a víz, gőz, gyógyteák, ásványok alkalmazásánál is fontos, hogy figyeljünk oda, hogy mi esik jól fáradt, kimerült testünknek, szervezetünknek. Próbáljunk meg kiszakadni a napi monotóniából. Törődjünk magunkkal és meghálálja a testünk, sőt a környezetében élők is hálásak lesznek!

A szakember tanácsa, hogy a különböző nem orvos által kínált kapszulák és egyéb készítmények helyett 1 óra pihenés a Magnólia Spa -ban lényegesen hatékonyabb eszköz a betegségek megelőzésére.

Orvosilag javasolt kúraszerűen hetente 1-2 alkalommal időt szakítani a Magnólia Spa által nyújtott természetes regenerálódásra. Alkalmi használata rövid segítséget nyújt, de kúraszerűen, azaz folyamatosan 3 hónapon keresztül alkalmazva már tartós, hosszabb távú hatást érhetünk el.

A természetet idéző Magnólia Spa, a kényeztetésre és felfrissülésre vágyók kedvelt helye, meghitt családias hangulatával, mindenki számára. Nem kell idegesen, feszülten elutazni egy wellness hétvégére, mert a Magnólia Spa -ban stressz mentesen regenerálódhat. Nincs zsúfoltság, tömeg, és amit kínál egészsége érdekében vendégeik számára azok nemcsak a természeti kincsek, hanem a különleges koktélok és gyógyhatású italok széles választéka.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 01. 09:14, vasárnap | Helyi

2025 januárjában emelkednek a pedagógus bérek

2025-ben jelentősen növekednek a pedagógus bérek. A béremelés után a tanárok fizetése jövőre eléri majd a diplomás átlagbér 80 százalékát – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2024. Szeptember 01. 08:11, vasárnap | Helyi

Megvan a könyvszalon dátuma!

A Győri Könyvszalon ismét szélesre tárja kapuit november 15-17. között, immár 23. alkalommal.

2024. Szeptember 01. 07:13, vasárnap | Helyi

Kalauz nélküli vonatok indulnak a győri vonalon is

Szeptember 16-tól Budapest és Esztergom között, valamint a Budapest-Győr vonalon a reggeli csúcsidőszakban

2024. Augusztus 31. 09:11, szombat | Helyi

Keglovich-kupa: kiesett a Győrszentiván és a Bácsa

Az alacsonyabb osztályú Ásványráró és a Győrasszonyfa megtréfálta a papíron erősebbet a Keglovich László Vármegyei Kupa 3. fordulójában.