Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 19. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Havas ráhajtott Vágó István feleségére?

Havas ráhajtott Vágó István feleségére?

A sztárvilágban köztudott: Havas Henrik és Vágó István nem kedvelik egymást. Bárdos András hamarosan boltokba kerülő könyvében a kvízprofesszor elmondja, miért van ez így.

Vágó István a könyvben meséli el, hogyan is akarta elcsábítani a feleségét Havas. "Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk, tudod, régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett. Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap. Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak. "Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?" Később azt állította, hogy nem kapott ilyen SMS-t. De hazudik. A telefon jelezte, hogy megkapta. Ezután nem beszéltünk többet Havasról. De egy alkalommal, amikor épp együtt ültünk az autóban, Havas hívta Nyuszit. Azt kérdezte tőle, hogy lenne-e kedve egy új rádióműsorban az ő beszélgetőtársa lenni, de elutasító választ kapott. Nyuszi amúgy is utál szerepelni, ha még nem mondtam volna...Engem zavar, amit Havas csinál, zavar, hogy ócsárol, de a feleségem mindezt nem engedi elmondani. Nem akar belekeveredni, fél a nyilvánosságtól, fél az újságoktól. Még azt se bírja, ha fényképezik. Rosszul van, ha egy cikkben akár csak megemlítik. Menekülne az egésztől" - vallotta Vágó.

Az üggyel kapcsolatban Havas is megszólalt. A Tanár úr a Blikknek mondta el, hogy Judit valóban vonzó asszony, de ő szereti a feleségét. Havas cinikusan azt is hozzátette, hogy sok féltékeny emberrel találkozott már, de olyan hülyével, aki ezt hangoztatja is, kevéssel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült