Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Január 25. 18:46, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Havazás - Az erős szél hótorlaszokat emelt Győr-Moson-Sopron megyében

Havazás - Az erős szél hótorlaszokat emelt Győr-Moson-Sopron megyében

A hóátfúvások miatt több mellékutat le kellett zárni Gy-M-S megyében, ahol a viharos szél helyenként egyméteres hótorlaszokat emel, de elzárt település nincs - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. este az MTI-vel.

A közútkezelő tájékoztatása szerint Magyarkeresztúr és Sopronnémeti, Vadosfa és Magyarkeresztúr, Páli és Edve, Gyóró és Mihályi, Himód és Kisfalud, Szakony és Egyházasfalu, az 1-es főút és az országhatár között, valamint a lickópusztai úton van érvényben teljes útzár.
Emellett a cég csornai, fertőszentmiklósi és mosonmagyaróvári üzemmérnöksége térségében több alsóbbrendű út nehezen vagy csak egy nyomon járható, a 84-es, a 85-ös és a 86-os főút környékén pedig szintén lehet hóátfúvásokra számítani. Ugyanakkor egyelőre minden település megközelíthető a megyében.
A társaság hozzátette: csaknem hatvan munkagéppel dolgoznak a megye útjain, de igazán hatékonyan csak az erős szél elállta után lehet fellépni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.