Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Január 23. 10:01, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Késnek a vonatok az ország középső és északkeleti részén

Havazás - Késnek a vonatok az ország középső és északkeleti részén

A havazás okozta váltóállítási gondok miatt 20-25 perces késéssel közlekednek a vonatok szerda reggel az ország középső és északkeleti részén - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Tudatták: késnek a vonatok a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Veresegyház-Vác, a Hatvan-Somoskőújfalu, a Hatvan-Újszász-Szolnok és a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vonalakon.
Pest, Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében a folyamatos havazás és az erős, időnként viharos erejű szél miatt minden vonat után újra kell tisztítani a váltókat. A vasúttársaság megemelt, több száz fős hóeltakarító személyzettel tisztítja a váltókat és a peronokat - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.