Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Április 16. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Házhoz megyünk- családi vetélkedő Győrben – videóval

Házhoz megyünk- családi vetélkedő Győrben – videóval

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2016. április 13-án családi vetélkedőt szervezett a rendőrség „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi programjának keretében.

2015. őszén a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság is elindította a rendőrség „Házhoz megyünk!” című országos megelőző vagyonvédelmi programját. A projekt elsődleges célja volt hazánk vagyonbiztonságának növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indítása, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában, továbbá növelni hivatott az állampolgárok önvédelmi képességét.

A megyei rendőr-főkapitányság munkacsoportot alakított a program minél hatékonyabb megvalósítása érdekében. A rendőrség szakemberei együttműködő partnereivel információs pontokat hoztak létre és üzemeltetnek a lakosság által gyakran látogatott helyszíneken.

A program keretében 2016. április 13-ra a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya vagyonvédelmi családi vetélkedőt hirdetett.
A versenyre 3 fős csapatok (nagyszülő, szülő és felső tagozatos általános iskolás gyermek) jelentkezhettek. Megyénkből összesen nyolc család nevezett.
Minden csapat, aki a vetélkedőn elindult tárgyjutalomban részesült.
A területi versenyből a pannonhalmi Lazúr család került ki győztesen, így ők képviselhetik Győr-Moson-Sopron megyét az országos vetélkedőn.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.