Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 01. 14:30, csütörtök | Helyi sport
Forrás: gyorietokc.hu

Heidi Löke a világ legjobbja!

Heidi Löke a világ legjobbja!

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség által megrendezett világ legjobb játékosa 2011 voksoláson a győri Audi ETO KC beállósa, a norvég Heidi Löke végzett az élen.

Heidi Löke éve volt a tavalyi. A 29 éves beállós mindent megnyert ami lehetséges 2011-ben. Májusban korábbi klubjával, a Larvikkal a Bajnokok Ligáját hódította el, és ő végzett a sorozat góllövőlistájának az élén is. Nem mellesleg a norvég bajnoki címet és a kupagyőzelmet is begyűjtötta korábbi csapatával, ráadásul sorozatban harmadik szezonban lett a norvég pontvadászat gólkirálya. Nyáron a Győri Audi ETO KC csapatához igazolt, majd decemberben hazája válogatottjával a világ trónjára is felülhetett a brazíliai világbajnokságon. Őt választották a vb All-Star csapatának beállósává, csakúgy mint egy évvel korábban az Európa-Bajnokságon, ahol szintén aranyérmet nyert. A zöld-fehéreknél eltöltött fél éve során hamar közönségkedvenccé vált, és szép gólokkal szórakoztatta a publikumot valamint az őrületbe kergette az ellenfél védőit és edzőit.

Az IHF szavazásán még két zöld-fehér színekben szereplő játékos volt érdekelt. Katrine Lunde Haraldsen harmadik, míg Andrea Lekic negyedik helyen végzett a voksoláson!

A férfiak mezőnyében a dán Mikkel Hansen lett a nyertes.

Heidinek gratulálunk, és további sportsikereket kívánunk!

A szavazás végeredménye:

1. Heidi Löke 28%
2. Allison Pineau 22%
3. Katrine Lunde Haraldsen 20%
4. Andrea Lekic 18%
5. Andrea Penezic 12%

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -