Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Március 11. 12:23, péntek | Helyi
Forrás: BusinessPlus Consulting Kft.

Hét éve a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének élén - újra Sragner László a megyei elnök -

Hét éve a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének élén - újra Sragner László a megyei elnök -

– A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Sragner László választották meg a szervezet elnökének.

A vállalkozó további öt évig irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szinten történő érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete március 10-én megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok újra Sragner Lászlót választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetét.


Sragner László az országos szinten tevékenykedő, bútorgyártással és hulladék-papír feldolgozással foglalkozó Sragner & Sragner Kft., valamint a Győrött működő dohány és alkohol kereskedelmet végző Sragner Trafik Bt. tulajdonos-ügyvezető igazgatója.
A vállalkozó 2009-óta látja el a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének elnöki tisztét, azonban érdekképviseleti tevékenysége korábbra nyúlik vissza, hiszen 2006 és 2009 között a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének megyei elnöke is volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.