Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Május 26. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: gyor.hu

Hétfőn este megnyitották az alsó rakpartot

Hétfőn este megnyitották az alsó rakpartot

Máthé Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ár elvonulása után, 2015. május 25-én, hétfőn este kilenc órától megkezdik a híd és az út megnyitását, a forgalom teljes egészében körülbelül este tíz órára térhet vissza a megszokott mederbe.
Parkoló megnyitása
A Rába folyó szintjének apadása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 25-án, hétfőn 20 órától ismét megnyitja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót.

Korábban:
Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője lapunknak elmondta, 2015. május 24-én, vasárnap este kilenckor zárják a rakparti utat, mert az árhullám várhatóan az éjszaka folyamán önti el a terület mélyebben fekvő részeit.

A Kossuth híd gyalogosok és kerékpárosok számára továbbra is használható. Hozzátette, az erre közlekedő buszok a Kossuth híd helyett a Széchenyi hidat használják majd.Felhívja a figyelmet arra, hogy aki a Kossuth híd lábánál hagyta autóját, álljon el onnan, mert holnap már vízben állhat a járműve. A tavaly kialakított rakparti fizetős helyek egyelőre használhatók. Az útzár feloldásáról a szakemberek később döntenek.Korábban:A Rába folyó várható áradása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 24-e, vasárnap 13 órától lezárja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót. Az előrejelzések szerint a folyó hétfő reggel kiléphet medréből, ezért a szolgáltató kéri az ott parkoló járművek vezetőit, hogy minél előbb hagyják el a területet. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-

Szol Zrt. a parkolót ismét megnyitja.
Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője elmondta, 2015. május 24-én, vasárnap este kilenckor zárják a rakparti utat, mert az árhullám várhatóan az éjszaka folyamán önti el a terület mélyebben fekvő részeit. A Kossuth híd gyalogosok és kerékpárosok számára továbbra is használható. Hozzátette, az erre közlekedő buszok a Kossuth híd helyett a Széchenyi hidat használják majd.

Felhívja a figyelmet arra, hogy aki a Kossuth híd lábánál hagyta autóját, álljon el onnan, mert holnap már vízben állhat a járműve. A tavaly kialakított rakparti fizetős helyek egyelőre használhatók. Az útzár feloldásáról a szakemberek később döntenek.

Korábban:

A Rába folyó várható áradása miatt a Győr-Szol Zrt. 2015. május 24-e, vasárnap 13 órától lezárja Győrben a kezelésében lévő, Petőfi-híd alatti ingyenes parkolót. Az előrejelzések szerint a folyó hétfő reggel kiléphet medréből, ezért a szolgáltató kéri az ott parkoló járművek vezetőit, hogy minél előbb hagyják el a területet. Az árhullám levonulását és a szükséges takarítási munkálatok elvégzését követően a Győr-Szol Zrt. a parkolót ismét megnyitja.

Címkék: árvíz, rakpart

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.