Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Január 16. 15:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Hétfőn hajnalban tetőzhet a Duna Győrnél: intenzív apadás várható

Hétfőn hajnalban tetőzhet a Duna Győrnél: intenzív apadás várható

Szombaton 18 órától III. fokúra emelték az árvízvédelmi készültséget Győrnél a Duna áradása miatt. A tetőzést hétfőn hajnalra várják. A víz lakott területeket nem veszélyeztet. A szakemberek a Hanságban várnak jelentősebb belviz

Janák Emil igazgató, ÉDUKÖVIZIG: "Itt Győrben még több mint egy métert fog a Duna vízszintje emelkedni, délutántól el kell rendelni a Nagy-Duna szigetközi szakaszán a harmadfokú készültség szintjét. Meg fogjuk haladni jelentősen ezt a vízszintet, a következő napokban, hétfőn hajnalra várjuk a tetőzést. Ez önmagában már jó hír, hiszen látjuk azokat az értékeket, ez azt is jelenti, hogy Ausztriában a felső szakaszon tovább már nem árad a Duna, utánpótlás megszűnt, már csak a hóolvadásból van utánpótlása, így lassú apadást hétfőtől lehet remélni a térségben."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.