Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Május 13. 15:55, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Hétfőn kezdődik a bajnoki döntő

Hétfőn kezdődik a bajnoki döntő

Az alapszakasz győzelme után bajnoki címre tör a rájátszásban A Duna Takarék ETO futsal csapata. A három nyert meccsig tartó döntőben a győriek ellenfele a tavalyi bajnok Berettyóú

Horváth Cs. Attila társadalmi elnök az InfoGyőrnek elmondta, hogy csalódás lenne a számukra a döntő elveszítése. Már a szezon kezdetén kijelentették, hogy a győriek bajnokok lesznek 2010-ben. Ez a kijelentés nem is bizonyult nagyképűnek, hiszen mindeddig hibátlanul vette a csapat az akadályokat. A többi között a döntőbeli ellenfelét, MVFC-Berettyóújfalut is megverték már négyszer.

Az elnök hozzátette, a hagyományokhoz híven a döntő mérkőzésre is díjmentesen látogathatnak ki a szurkolók, sőt a belépéskor kapott műsorfüzettel még értékes ajándékokat is nyerhetnek a félidei tombolán.

A mérkőzésen egyébként, két kezdőrúgás is lesz. Az első félidőben Kovács Koko István a MOB elnöki tisztjének várományosa, a második játékrészben pedig Horváth Ernő a Gyirmót futball csapatának tulajdonosa indítja útjára a játékszert. Az utóbbit azért kérte fel a Duna Takarék ETO, hogy ezzel is demonstrálják szolidaritásukat a bundagyanúba kevert gyirmótiak mellett.

Portálunk kérdésére Kozma Mihály a csapat szakmai igazgatója elmondta, nem számítanak a döntő három meccsén vereségre, bár a futballban minden megtörténhet. A játékosok felkészültek, mind fizikálisan, mind mentálisan. Nincs sérült vagy eltiltott játékos a keretben, így a hazai pálya előnyét is évezve, a lélektani előny birtokában lépnek pályára hétfőn a Magvassyban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.