Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Augusztus 19. 07:20, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp augusztus 20-tól

Heti horoszkóp augusztus 20-tól

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A szerelmi kapcsolatokat a kommunikációs problémák tehetik nehézzé. Nem hogy félszavakból nem érthetitek meg egymást, olykor még a körmondatok is kevésnek bizonyulnak. Ezért inkább kérdezd meg többször azt, amit nem értesz. Pénzügyeid változó képet mutathatnak, de összességében anyagi helyzeted mégis jónak mondható. Egészséged megőrzésére fordíts nagyobb figyelmet.

Bika:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad bizonyos dolgokban kötheti az ebet a karóhoz és ez egy későbbi nagyobb konfliktus forrása lehet. Ha nem csak a párod, hanem a barátja is leszel, akkor a kapcsolatotok tökéletesnek mondható. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Ha szülő vagy, akkor csemetéddel olyan jó lehet a viszonyod, hogy örömödben akár táncra is perdülhetsz. Pénzedre jobban vigyázz.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy valakinek a hibája miatt kell duplán fáradnod. Vagy kitalálni azt, hogy az új helyzetet hogyan tudod úgy kezelni, hogy ne kelljen veszteséget elkönyvelned. A rokonokkal, családtagokkal a kapcsolatodnak jónak mondható. Még olyan valakivel is eláshatod a csatabárdot, aki eddig az agyadra ment, és aki a magatartásán nem kívánt változtatni. Valaki viszont úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Rák:
Még az is lehet, hogy visszautasíthatatlan ajánlattal keresnek meg. Ha ez már megtörtént, akkor az új helyzet tarthat izgalomban és érezheted magad lelkileg feldobott állapotban. A pénz ezen a héten jön és megy. Ha külföldre utazol, akkor a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted és ettől feszültebbé válhatsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy elnézőbb, sokkal megengedőbb.

Oroszlán:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyekre talán nem számítottál. Ragaszkodnod kellene ahhoz, amit jónak tartasz, mert most bárkit meg tudsz győzni a magad igazáról. Pénzügyek terén nagyobb figyelemre van szükség, mert olyan dologra adhatsz ki, amely nem éri meg az árát. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned.

Szűz:
Még az is lehet, hogy a figyelem középpontjában állsz. Minden szem rád szegeződhet, és olyanok is kommunikálni kívánnak veled, akik eddig inkább kerültek téged, vagy tisztes távolságból szemléltek. A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a viszonyotokra. Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, azt a lehető legjobbkor teszed.

Mérleg:
Ezen a héten elsősorban szép lehetsz és kevésbé okos. Ezért jobban jársz, ha most inkább csak hallgatsz és figyelsz, nem fűzöl semmihez véleményt. Mivel döntő az első benyomás, ezért nagyon ügyelj a jó megjelenésre. Pénzügyek terén olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. A szerelmi kapcsolatokban a közeli jövőben kedvedre való változás jöhet létre.

Skorpió:
Mindig is jól értettél a manipulációhoz, amelynek ezen a héten nagyon nagy hasznát veheted. A háttérben állva, ügyes bábjátékos módjára tudod a környezetedben élőket mozgatni, úgy hogy ezt ők nem veszik észre. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad egyre idegesebb. Szüksége van a te megnyugtató szavaidra. Nem kedvez az idő fizetésemelés kérésének.

Nyilas:
Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy a környezeted úgy vélekedhet: egyenesen Krőzus reinkarnációja vagy, mert amihez nyúlsz, az arannyá változhat. A munkahelyeden olyan változások vehetik kezdetüket, amelyek miatt ne izgulj, nemcsak minden rendben lesz, hanem előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel nehezebben érthetsz most szót.

Bak:
Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. De az is lehet, hogy több olyan dolog sikerülhet, amelyről korábban már lemondtál, vagy nem hittél az eredményességben. Ha állást kívánsz változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, mert most a jó lehetőség mellett nagyon jól tudod menedzselni magad. Ügyelj azonban arra, hogy senkit ne bánts meg, mert a karma törvénye szerint ezt fogod visszakapni.

Vízöntő:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad minden idegszálával a pénzre koncentrálhat, és mivel az élet ezen területén most jól tudja képviselni a saját érdekeit, nagyon jó eredményt érhet el benne. Külfölddel kapcsolatos dolgok jól sikerülhetnek, ami kicsit többe kerülhet, mint ahogyan tervezed. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amitől örömödben fülig érhet a szád.

Halak:
Szorosabbra kellene húznod ezen a héten nadrágszíjat, és csak olyan dolgokra adj ki, amire nagyon muszáj. A baráti kapcsolataid között van olyan, amelynek most búcsút inthetsz. De van közöttük olyan is, akire minden körülmények között számíthatsz. Ha egészségi problémád van, akkor ne kezelgesd magad, hanem fordulj minél előbb orvoshoz. Új gyógymód vagy gyógyszer kipróbálásra kiváló az idő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?