Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2018. Augusztus 05. 07:38, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp augusztus 6-tól

Heti horoszkóp augusztus 6-tól

Nézzük mit ígérnek a csillagok:

Kos:

Még az is lehet, hogy olyan valakit sodorhat az utadba az élet, akivel össze is kötheted az életed. Ha házasságban élsz, akkor nem lesz okod panaszra, mert életed párjával olyan lehet a kapcsolatod, mint a viszonyotoknak talán a legelején. A szerelmi viszonyokban feszültté válhat a helyzet, talán még a szakítás gondolata is felmerülhet. Ha szülő vagy, csemetéd miatt eheted a kefét.

Bika:
Olyan események történhetnek a következő héten, amelyek miatt többször megfordulhat a fejecskédben, milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Össze kell szedni magad, és ki kell állnod a saját véleményed mellett, így érheted el mindazt, amit szeretnél. Ingatlanügyletet, ha egy mód van rá, ne most bonyolíts. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

Ikrek:
Kommunikációs problémák adódhatnak, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy egymást követik majd a számodra teljesen elfogadhatatlan dolgok. Különösen igaz ez, ha munkáról, megélhetésről van szó. A régi szerelmi kapcsolatokban a társadnak a rokonsága, vagy egy ingatlanügylet miatt a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt terveztétek.

Rák:
Pénzügyek állhatnak figyelmednek a középpontjában ezen a héten. Még az is lehet, hogy elégedetlen leszel a díjazásoddal, de az is megeshet, hogy olyan dologra kell kiadnod, amely elkerülhető lehetett volna, ha egy kicsit jobban figyelsz. A házasságokban, régi együttélésekben az anyagiak okozhatnak átmenetileg nehézségeket. Minden külfölddel kapcsolatos ügy jól alakulhat.

Oroszlán:
A munkahelyeden létrejöhet olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ezért ezen a héten jobb lenne, ha nem akarnál olyan fontos döntést meghozni, amely másokkal kapcsolatos, mert csak az erődet pazarolod. A házasságokban, régi együttélésekben egy régi probléma alakulhat ki, amelynek most pontot tehetsz a végére. Extra kiadás miatt ne idegeskedj, mert ez most elkerülhetetlen.

Szűz:
Könyvelésed kiadás és bevétel oldala egyforma mozgást mutathat. Régi ügynek is úgy tehetsz pontot a végére, ha kicsit mélyebben zsebbe nyúlsz. Kellemes találkozásban is részed lehet, amely miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. Kollégával szemben próbálj meg higgadt maradni, és az egészségedre jobban vigyázni. Senki tanácsát ne fogadd meg szerelmi ügyekben, inkább hallgass a szívedre.

Mérleg:
A szerelem ege ezen a héten vakítóan kék lehet. Örömödben talán a föld felett lebegsz néhány méterrel. Ha szülő vagy, akkor csemetédre most nem tudsz hatást gyakorolni, ezért nem érdemes kötni az ebet a karóhoz. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra. De az anyagiak legyenek most tabutémák, mert még olyan valaki is irigykedhet rád, akiről ezt álmodban sem gondoltad volna.

Skorpió:
Ha munkáról, megélhetésről, főnökről van szó, akkor az idegeid megfeszülhetnek. Még az is megfordulhat a fejecskédben, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépni. Nem eszik olyan forrón a kását! Ne kapkodj, mert a dolgok rövidesen neked kedvezően változhatnak. Barátnak légy a segítségére, aki ezt rövidesen viszonozhatja. Ha szülő vagy, gyermekedet meg kell nyugtatnod.

Nyilas:
Minden idegszáladdal a pénzre kellene most koncentrálni, mert erre van a legnagyobb szükséged. Baráti kapcsolatnak talán éppen az anyagiak alakulása miatt lehet vége, amely miatt egyetlen könnycseppet sem szabad ejteni. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak, ha lehet, akkor érdemes lenne elhalasztani. A régi párkapcsolatokban kommunikációs zavar léphet fel.

Bak:
Soha nem volt talán még annyira igaz a mondás, mint a héten. Miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Így lehetsz ezzel te is. Pénzedre, értéktárgyaidra is jobban kellene ügyelni, mert az életnek ezen a területén veszteséget könyvelhetsz el. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely miatt egyik csodálkozásból a másikba eshetsz.

Vízöntő:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt alakulhat ki feszült helyzet. De az is lehet, hogy elbeszélhettek egymás mellett és ebből jöhet létre konfliktus. A munkában, megélhetésben viszont a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Ha változtatni szeretnél, akkor most kell a tettek mezejére lépni, mert pompásnak bátran nevezhető helyzetet csíphetsz meg.

Halak:
Váratlan találkozásban lehet részed, és olyan kellemesnek mondható helyzetbe kerülhetsz, hogy talán el sem mered hinni, mindez veled történik meg. Pénzedre azonban jobban kellene vigyáznod, mert felesleges vagy silány dologra adhatsz ki. Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad titkolhat előled valamit. Ne kutass, ne keress, mert soha nem volt aktuálisabb a mondás, hogy amiről nem tudsz, az nem fáj.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 09:11, csütörtök | Helyi

Evezős OB: Győr lett az összesített magyar bajnok!

Múlt hét végén hírt adtunk arról, hogy elindultak a győri evezősök az OB-re. A folytatás nem akármilyen lett…

2024. Július 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Győrben fröccsel is lehet jótékonykodni

Különböző régiók boraiból készültek a fröccsök a Győri Rotary Fröccsnapokon.

2024. Július 25. 07:16, csütörtök | Helyi

Áll a bál Nagycenken, tiltakoznak az iskolaigazgató ellen

Kitört a botrány a nagycenki iskolában, ahol több mint 300 szülő petíciót írt alá annak érdekében, hogy ne nevezzék ki újabb öt évre az iskolaigazgató-nőt.

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.