Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Június 03. 08:01, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp június 4-től

Heti horoszkóp június 4-től

Lássuk mit ígérnek a csillagok erre a hétre.

Kos:
Előfordulhat, hogy a héten értéknövelő kiadásra kerül sor. De az is lehet, hogy rokon vagy ingatlan miatt kerülsz majd nehezebben kezelhető helyzetbe. Most olyan valaki reakciója előtt állhatsz döbbenten, akiről soha nem feltételezted volna, hogy képes veled szemben irigyen, kétszínűen viselkedni. Vigyázz jobban az értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

Bika:
Pénzügyek dolgában sajnos ezen a héten nem állsz a helyzet magaslatán. Bármennyire is jellemző rád a takarékosság, most olyan dologba bonyolódhatsz, amivel a bankszámládon jelentősen csökkenhet az összeg. Az is lehet, hogy valaki olyan dologra kíván rábeszélni, ami egyenlő a pénzkidobással. Olyan esemény történhet, amely nincs jó hatással a lelkiállapotodra. Próbáld legyőzni az irigység érzését.

Ikrek:
Érdemes lenne elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amivel magad alatt vágod a fát. A felettesedtől ne várj semmi jót, ha számodra fontos dolgot szeretnél megbeszélni vele, akkor ezt halaszd későbbre. Pénzügyek állhatnak figyelmednek fókuszába. Bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére jó a hét. Titkos viszony is kialakulhat…

Rák:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban meg kell próbálni megakadályozni a féltékenység érzésének kialakulását, mert ez nem vezet jóra. Fontos, hogy most egyértelműen viselkedj. Nem árt, ha tudod, hogy vannak olyanok a környezetedben, pontosabban a hátad mögött, akik aknásítják a terepet. Akik tegyél bármit, irigyek rád. Ezért jobb lenne, ha ezen a héten inkább hallgatnál, meg sem szólalnál…

Oroszlán:
Az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy egy kapcsolatnak most jár le az ideje. Ne érezz szívfájdalmat, hanem ints búcsút. Ne feledd, ha a sors bezár egy ajtót, akkor egy másikat kinyit. Így lesz ez a te esetedben is. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló lesz ez a hét. Valakinek a titka a tudomásodra juthat, amivel jobb, ha nem élsz vissza.

Szűz:
A munkahelyeden zűrzavaros helyzet jöhet létre. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amivel nehezebben tudsz azonosulni, amelyet nehezebben tudsz kezelni. A hiba elkerülése érdekében inkább kérdezz, ha kell, akkor újra és újra. Kapcsolatod próbatétel elé kerülhet, és megtörténhet, hogy búcsút intetek egymásnak. A házasságban, régi párkapcsolatokban társad után ne nyomozgass. Még ha gyanúsan viselkedik, akkor sem.

Mérleg:
Annak ellenére, hogy nem szakadt rád a bank, anyagilag pompásnak nevezhető ez a hét. Ráadásul tudomásodra jut egy olyan dolog, amely miatt talán örömödben fülig érhet a szád. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy azt eltervezted. Az összes biztosítást kösd meg. Felettesedre hatást gyakorolhatsz, ha változtatni szeretnél az életeden, itt az ideje a tettek mezejére lépni.

Skorpió:
Ha szülő vagy, a gyermeked miatt a boldogság járhatja át minden porcikádat. Még akkor is, ha a csemetéd olyan dologgal áll elő, amivel nem értesz teljes mértékben egyet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak anyagi problémái adódhatnak, ezért most vele nem olyan könnyű az élet. Ha külföldre utazol, olyan esemény történhet, amelyre előre képtelenség felkészülni…

Nyilas:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak olyan elképzelései támadhatnak, amivel nem tudsz egyetérteni. Sőt, az is lehet, hogy társad munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, amivel bizonytalanná válhat az ő helyzete. Ingatlanügylet bonyolítására jó ez a hét. Kiváló az idő bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére. Rokon segítségére is számíthatsz.

Bak:
Mielőtt megszólalsz, el kell számolnod legalább tízig, így kerülheted el, hogy olyan dolgot tegyél, amivel önmagadat hozhatod nehéz helyzetbe, és mélyen megsebezhetsz egy olyan személyt, akit szeretsz. Kolléga az idegeidre mehet, a munkád során olyan személyekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. A baráti kapcsolataidnak nagy hasznát veheted, valaki önként tolja a szekeredet.

Vízöntő:
Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor, amely miatt azért nem kellene idegeskedned, mert a dolog elkerülhetetlen. A szerelmi kapcsolatokban átláthatatlan helyzet alakulhat ki, még az is lehet, hogy a féltékenység érzését nehezebben tudjátok kezelni. Baráti kapcsolat alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre. Valakinek az önzetlensége is kellemes meglepetést szerezhet.

Halak:
A szerelmi viszonyokat a féltékenység, a birtoklás erős érzése tehetik nehezebbé. Megnyugtató szavakra, és egyértelmű viselkedésre van most szükség, amivel kezelhetővé válhatnak még a régi problémák is. Kedvez az idő utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, pompás eredményt érhetsz el. Ha peres ügyed van, akkor kedvezően befejeződhet. Ingatlanügylet vagy családtag miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Címkék: heti, horoszkóp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?