Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2020. Március 15. 07:34, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 16-tól

Heti horoszkóp március 16-tól

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a heted. Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben alakul ki olyan helyzet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. A szerencsés változás miatt más színben láthatod a világot és benne a saját helyedet. Ám, ha pénzről van szó, akkor megeshet, hogy váratlan kiadásra kerül sor. A baráti kapcsolatoknak nem tesznek jót, az anyagiakról szóló beszélgetések, ezeket kerüld!. Olyan pletyka juthat a füledbe, hogy még a szavad is elakadhat.

Bika:
A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben ezen a héten. Még az is lehet, hogy ismeretségnek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz. Megeshet, hogy a pénzügyeid olyan jól alakulnak, hogy örömödben talán a föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Ugyan nem szereted a változásokat, de most mégis a változtatás útjára kellene lépned, különben a sors fogja ezt kikényszeríteni, annak pedig nem fogsz örülni. Kedveseddel mindent meg tudsz beszélni.

Ikrek:
Ha egészségi problémád van, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert az életnek ezen a területén idegesítő helyzet jöhet létre. Viszont remekül tudsz kommunikálni ezen a héten, mindent elérhetsz, amit csak akarsz. Ha állást kívánsz változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed! A felettesedet is meg tudod győzni a magad igazáról. A házasságokban, régi együttélésekben a társad minden gondolata a pénz körül foroghat. Utazás pompás lehet, ha tanulsz, jó formában lehetsz.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben felemás helyzet alakulhat ki. Különösen azokban a kapcsolatokban, amelyekben gyermek is van. Minden esély meglehet arra, hogy a kedveseddel különböző véleményen lesztek, ebből pedig komoly konfliktus alakulhat ki. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha pénzről van szó, most nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A munkában rendkívüli kreativitás lehet rád a jellemző, amelyet mások is értékelnek majd.

Oroszlán:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad központi témája ezen a héten a pénz lehet. Kedvez az idő a bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának, mert az életnek ezen a területén nagyon jól tudsz kommunikálni. A munkahelyeden zavaros helyzet alakulhat ki: lehet olyan személy, aki az idegeidre megy, és lehet olyan is, akivel tökéletes összhangban leszel. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, a dolgok jól alakulhatnak.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben nem várt hatást gyakorolhatsz életed párjára. Olyan dolgokat beszélhettek meg, amelyek főként a számodra fontosak. Megeshet, hogy olyasmi jut a tudomásodra, amely előtt meglepetten állsz. Valakiről olyan dolgok derülhetnek ki, amelyeket talán el sem tudtál korábban képzelni róla. Megeshet, hogy a munkahelyeden nehéz helyzet alakul ki. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhatsz. Kolléga stílusán emelkedj felül.

Mérleg:
Ezen a héten a legfontosabb feladat az egészséged megőrzése. Ha viszont betegséggel küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Ha a partnerednek vannak egészségi gondjai, légy a segítségére, és támogasd őt mindenben! A munkahelyeden olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek őszintén meglephetnek. Egy kollégával kesztyűs kézzel kellene bánnod, mert sokkal érzékenyebb az átlagosnál, és mindent a szívére vehet. Banki ügyek bonyolításakor idegtépő helyzet alakulhat ki.

Skorpió:
Ezen a héten a környezetedben több az ideges ember, akik hatással lehetnek rád is. Ezért fontos, hogy mielőtt megszólalsz, elszámolj legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, amit később megbánnál. A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át. Ha szülő vagy, a gyermekeddel fontos dolgokról beszélgethettek. Megeshet, hogy a társad csalódottnak érzi magát, mert az életében nem alakul minden úgy, ahogyan szeretné.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a munkád során nehezebben kezelhető helyzet alakul ki. Megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely miatt éjszaka nehezebben jön álom a szemedre. Viszont kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának, rokonnal is lényeges dolgokról beszélgethettek. Megeshet, hogy felbukkan az exed, de az is lehet, hogy régi emlékek tolulhatnak fel a lelkedben, és emiatt érzékenyebbé válsz. Pénzedre, értékeidre jobban vigyázz!

Bak:
Általánosságban elmondható rólad, hogy türelmes vagy, és higgadtan viselkedsz még a legőrültebb helyzetekben is. Ám ezen a héten a környezetedben több olyan személy is lesz, akikről úgy gondolhatod, hogy az idegeiden táncolnak. Ráadásul a barátaid között is van valaki, aki miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. A héten különleges találkozásban lehet részed. Amihez a nevedet adod, abban nagy sikert érhetsz el. Szomszéddal, testvérrel jól kijöhetsz.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy ezen a héten eleged lesz az emberekből. Különösen igaz ez, ha új munkahelyed van, vagy olyan valakivel hoz össze a sors, akitől sokkal többet vártál, mint amennyit nyújtani tud. Anyagi ügyeid remekül alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyan bevételre teszel szert, amelyre nem számítottál, vagy amelyről úgy gondoltad, nagy mázli szükséges ahhoz, hogy megkapd. Valami elromolhat, ami miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.

Halak:
Még az is lehet, hogy a párkapcsolatodban történik olyan változás, amely miatt szinte a mennyben érzed magad. Nem árt azonban, ha odafigyelsz a kommunikációdra, mert könnyen félreértésbe keveredhetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat. A munkahelyeden meg kellene acéloznod az idegeidet, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, melyben még az energiaraktáraid is lemerülhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.