Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 01. 07:03, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 2-től

Heti horoszkóp március 2-től

Kos:

Anyagi ügyeid változó képet mutatnak: váratlanul olyan helyzet jöhet létre, amikor mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, ugyanakkor olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál, és amelyből akár dugipénz is lehet. A munkában nehéz helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy olyan változás következik be, amely ellen nem tehetsz semmit. Egyszerűen alkalmazkodj a kialakult helyzethez, vagyis sodródj az árral. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Bika:
Ezen a héten megeshet, hogy valakinek a viselkedése előtt meglepetten állsz. Előfordulhat, hogy valakit félreismersz, de az is, hogy valaki csalódást okoz neked. Az életedben olyan változás is bekövetkezhet, amellyel szemben teljesen tehetetlen leszel. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha utazol, köss biztosítást, és vigyél magaddal jóval több pénzt a tervezettnél. Az anyagiak terén kellemes meglepetés érhet.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben olyan dolgok történnek, amelyek miatt nem látsz majd tisztán. Az is lehet, hogy a felettesed kerül olyan helyzetbe, amelyet nehezen tud kezelni, és ez látszik a hangulatán is. Ha állást kívánsz változtatni, akkor légy körültekintő, mert olyasmire mondhatsz igent, amelyet inkább messze el kellene kerülnöd. Megeshet, hogy egészségügyi probléma alakul ki. Talán egy régi gond jelentkezik újra.

Rák:
Olyan események történhetnek ezen a héten, amelyek pozitív irányban befolyásolhatják a jövődet. Adódhat egy nem mindennapi lehetőség is, de te nem tudod, hogy mit kezdj vele. Az lenne a legjobb, ha senkitől sem kérnél tanácsot, mert olyasmit mondhatnak, amit ha megfogadsz, nem biztos, hogy jól jársz. Megeshet, hogy olyan valakivel is kapcsolatba kerülsz, akinek a mondandójától vagy a stílusától minden hajszálad égnek áll.

Oroszlán:
Óriási változás előtt állsz, aminek hatására az életed teljesen új kerékvágásban folytatódhat. Ami történik, az nem lesz ellenedre, mert úgy érzed, végre révbe érsz, és egy új jövő képe rajzolódik ki előtted. A munkahelyeden váratlanul olyan helyzet jöhet létre, hogy hirtelen nem is tudod, mihez vagy kihez fordulj. Jobban oda kellene figyelned az életmódodra, és jobban meg kellene szervezned az életedet. Ne hajszold magad túl, mert akár meg is betegedhetsz.

Szűz:
Vannak, akiket akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Ha külföldre készülsz, vigyél több pénzt, mint amennyit terveztél. Illetve készülj fel bosszúságot okozó helyzetekre. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor olyasmi történhet, amely miatt talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társad titkol előled valamit. De az is lehet, hogy párkapcsolatban élsz, mégis belebonyolódsz egy viszonyba…

Mérleg:
A házasságokban, régi együttélésekben feszültséget okozhat, hogy a társad anyagi ügyei zűrzavarossá válnak. De az is megeshet, hogy a párod valamit eltitkol előled. Jobban jársz, ha nem nyomozgatsz, mert ismered a mondást: aki keres, az talál. A munkahelyeden van egy olyan személy, akivel akkora összhangban lehettek, hogy egymás mondatait is be tudjátok fejezni. Van viszont valaki, aki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Rokonnal légy elnéző!

Skorpió:
Könnyen lehet, hogy elmerülsz a szerelem tengerében. Sőt, az is megeshet, hogy a meglévő szerelmi viszonyok komolyabbra fordulnak. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal olyan dolog történhet, amelyre nem számított, és amely miatt kénytelen átszervezni a napjait. Ha szülő vagy, megeshet, hogy a csemetéd füllent neked, amit nem hagyhatsz szó nélkül. Nem kedvez az idő megbeszélésnek, szerződést ne ezen a héten köss!

Nyilas:
A munkád során felemás helyzet alakulhat ki: lesz egy olyan kolléga vagy egy olyan munka, amitől az idegeid megfeszülnek, de lesz olyan dolog is, amely miatt örömöt érzel majd. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Ha pénzről van szó, megeshet, hogy igazságtalanság történik, és ezért kevesebb pénz üti a markodat. Mivel ezen a héten sikeresen kommunikálsz, érdemes lenne előadni a problémádat, mert most még a legkényesebb gondod is megoldható.

Bak:
A szerelem ege hol vakítóan kék, hol viharfelhőktől terhes lesz, de mivel kézben tartod a dolgokat, minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd, ahogyan tervezted. Jó lenne viszont, ha az élet több területén is engedékenyebb lennél, mert ha makacskodsz, azzal elsősorban magadnak ártasz. Olyan találkozásra is sor kerülhet, amely miatt a mámorban úszol majd. Ha szülő vagy, gyermeked feszegetheti a határokat, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy minden idegszáladdal a pénzre koncentrálsz. Az életnek ezen a területén felemás helyzet jöhet létre: lesz, ami viszi a pénzt, és lesz, aminek hatására könyvelésed bevétel oldala lendül nagyobb mozgásba. Megeshet, hogy rokon viselkedése miatt kinyílik a bicska a zsebeden. Ha párkapcsolatban élsz, társad életében olyan változás következhet be, amelynek során nagy szüksége lehet a támogatásodra.

Halak:
Még az is lehet, hogy ezen a héten a munkában olyan változások történnek, amelyek miatt hirtelen zavarossá válik a helyzeted. De az is megeshet, hogy te nem látsz tisztán, és emiatt olyan lépésre szánod el magad, amelyet később talán nagyon megbánsz. Ezért fontos, hogy légy sokkal figyelmesebb, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig! Így elkerülheted, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amit nem kellene. Baráti kapcsolat miatt csalódott lehetsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.