Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 22. 06:57, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 23-tól

Heti horoszkóp március 23-tól

Kos:

Ezen a héten a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. Olyan változások következhetnek be, amelyek hatással lehetnek az anyagi helyzetedre. Megeshet, hogy emiatt szorosabbra kellene húzni átmenetileg a nadrágszíjat. Ezen a héten az lenne a legjobb, ha megpróbálnál a háttérben maradni, mert onnan ügyesen mozgathatod a szálakat. Megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepedik. A házasságokban nyugalom várható.

Bika:
Még az is lehet, hogy hirtelen változásnak köszönhetően nehéz helyzetbe kerülsz. De az is lehet, hogy amibe korábban nagy energiát fektettél, abban olyan átalakulás történik, amelyre nem számítottál. Az is megeshet, hogy amire már egy ideje vágyakozol/várakozol, az végre valahára bekövetkezik. A kapcsolatok nagyon fontos szerepet játszhatnak az életedben, valakinek a segítségével sikeresebbé válhatsz. Valakibe őrülten szerelmes lehetsz…

Ikrek:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelyet el sem mersz hinni. Megeshet, hogy úgy érzed, valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Valóban szerencsésnek érezheted magad, és bátran elhiheted, hogy jó dolog esik meg veled. Az egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned! Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyet most bonyolíts! Belemehetsz egy titkos viszonyba. Ha már benne vagy, hirtelen történés tarthat izgalomban.

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben, ahol gyermek is van, megegyezhettek a társaddal a csemetét érintő fontosabb kérdésekben. Rendkívül termékeny ez a hét, használd ki, és vesd be a kreativitásod! Előfordulhat, hogy olyan hír jut a füledbe, amely előtt döbbenten állsz, és talán hálát adsz a sorsnak azért, hogy mindez nem veled esett meg. Nem is gondolnád, de akár olyan meglepetésben is részed lehet, amelyre nem számítasz.

Oroszlán:
Olyan változások következhetnek be az életedben, amely miatt talán át kell majd szervezned a hétköznapjaidat. Talán semmi sem megy az eddig megszokott, napi rutin szerint. A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy a kedvesed figyelmének a fókuszába a pénz kerül. Még az is lehet, hogy a pénz miatt megy bele olyan dologba, amellyel téged megtéveszthet. Ha egy mód van rá, légy diplomatikus!

Szűz:
Még az is lehet, hogy a párkapcsolatokat a pénz teheti szorosabbá. Vagyis, ha a társadnak van mit aprítania a tejbe, akkor te is sokkal lelkesebb lehetsz a kapcsolatotokat illetően. Rendkívül termékeny ez a mostani időszak, örülj neki, használd ki! Olyan váratlan esemény történhet veled, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha most kívánod összekötni valakivel az életedet, lépj a tettek mezejére!

Mérleg:
A házasságokban, régi együttélésekben a társadat nagyban befolyásolhatja az anyagi helyzetének alakulása. Sokat tehet azért, hogy bankszámláján nőjön az összeg, ugyanakkor olyan kiadásra is sor kerülhet, amely nem volt betervezve. A szerelmi viszonyokban olyan változásra van kilátás, amely a kapcsolatotokat sokkal szorosabbá teheti. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyeket bonyolítani, rokonnal is fontos megbeszélést folytathatsz.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változás következhet be, amelyre nem számított. De az is lehet, hogy nagy szüksége lesz majd a segítségedre. A családi életben történő átalakulások hatással lehetnek a te életedre is, amely más kerékvágásban folytatódhat, mint eddig. Most érdemes nagyobb beszélgetéseket bonyolítani. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége lehet a biztatásodra, a szeretetedre.

Nyilas:
Figyelmed középpontjában ezen a héten a pénz állat. Lehetnek olyan ötleteid is, amelyeket érdemes lenne papírra vetni, mert nem mindegyik megvalósítására kínálhat a sors most lehetőséget. A szerelmi viszonyokban megeshet, hogy a társadnak is központi témája az anyagiak lesznek. Így aztán közös nevezőn lehettek, és olyan dologba is bele vághatjátok a fejszéteket, amellyel sikert sikerre halmozhattok. Szomszéd az agyadra mehet.

Bak:
A szerelmi életed ezen a héten kissé bonyolultabbá válhat. Még az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatod mellett titokban erős vonzódást érzel valaki iránt, akitől örömmámorban úszol majd. De az is lehet, hogy ami korábban nem ment a kapcsolatodban, azt most könnyedén megoldod, és ez jó hatást gyakorol a viszonyotokra. Anyagi ügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt korábban tervezted.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan változás következik be az életedben, amely miatt nehezebbnek érezheted a sorsodat. Megeshet, hogy valaki miatt duplán kell fáradnod, de az is megeshet, hogy egy betegség von ki átmenetileg a forgalomból. Ha párkapcsolatban élsz, a társad életében történhet változás, amely miatt ne izgulj, mert a dolgok mégsem alakulnak szerencsétlenül. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod, mert kár érhet.

Halak:
Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyek miatt örömödben a föld felett lebegsz majd néhány méterrel. De az is lehet, hogy egy szeretett személy miatti aggodalommal lesz csordultig tele a szíved, és a lelked. Mivel nagyon jól tudsz ezen a héten kommunikálni, ezért ami a szíveden, az a szádon: öntsd szavakba a gondolataidat, az érzéseidet, mert így elérheted mindazt, amit már nagyon szeretnél. Baráttal fontos dolgot beszélhetsz meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.

2024. Április 17. 08:14, szerda | Helyi

Megnyerte az Andersen Ligát az Uni-Győr ETO HC

Története során először nyerte meg az Andersen Ligát az Uni Győri ETO HC jégkorong csapata.

2024. Április 17. 07:16, szerda | Helyi

Akár 50 ezer forintot is nyerhetnek az ügyesen rajzoló gyerekek

A természethűség nem elvárás, légy kreatív! – pályázatot hirdet a Szépművészeti Múzeum.