Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 29. 07:34, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 30-tól

Heti horoszkóp március 30-tól

Kos:

Mindig is értetlenül álltál a gonosz, féltékeny és kisstílű emberek viselkedése előtt. Ezen a héten talán egyik ámulatból a másikba eshetsz, amikor szembesülsz a gonoszsággal. A szerelem ege a napokban vakító kék lesz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokat is meg tudsz beszélni a kedveseddel, amelyek elsősorban neked fontosak. A rokoni kapcsolatokban olyasmi történhet, amit tarts titokban.

Bika:
Elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, amely miatt idegesebbé válhatsz. Szedd össze magad, próbálj meg a feladataidra koncentrálni, mert most könnyebben hibázhatsz, és ennek komolyabb következményei lehetnek. Ha vannak titkaid, azokra jól vigyázz. Ha rád bíznak egy titkot, akkor nagyon fontos, hogy ne add tovább, mert babja kerülhetsz. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek…

Ikrek:
Ne félj a boldogságtól, ne félj szeretni, mert akkor valóban magadra maradhatsz. A baráti kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Mivel távol áll tőled az irigység és a rosszindulatú viselkedés, ezért döbbenten állhatsz a helyzet előtt. A szerelmi kapcsolatokat az elfogadhatatlan helyzet teheti még nehezebbé. Nosztalgiával gondolhatsz az exedre.

Rák:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. De az is lehet, hogy a munkád során jöhetsz össze egy olyan személlyel, akinek a hatására másként láthatod még a világot is. A munkában valakinek a variálása miatt eleged lehet. Ne hagyd szó nélkül a történteket. Ha pénzről van szó, akkor a bevételek mellett a kiadásaid is nőhetnek.

Oroszlán:
A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy más hibája miatt neked kell tartanod a hátad. A közeli jövőben visszautasíthatatlan ajánlatot kaphatsz, amely minden eddiginél jobb lehetőséget rejt. Bírság-, és balesetveszélyes ez a hét, jobban vigyázz magadra és a pénztárcádra is

Szűz:
Óvatosan a kommunikációval, mert könnyen előfordulhat, hogy összerúgod a port a rokonsággal! Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert lényeges dolog kerülhetik el a figyelmedet, amelyek végül veszteséget okozhatnak. Hivatalos ügyek intézésére pompás ez a nap.

Mérleg:
Tegyél meg mindent, amit a másik kér, mert így állíthatod helyre az elveszett bizalmat. A környezetedben most több az irigy és rosszindulatú ember, ráadásul olyan valaki is csalódást okozhat, akiről korábban talán még azt is hihetted, lelki társak vagytok. Felbukkanhat az exed is, ez kissé bonyolultabbá teheti az életedet. Ha szingli vagy, nem fogsz sokáig petrezselymet árulni.

Skorpió:
Erre a hétre kellene időzíteni a kényes témák megbeszélését, mert most még a tabukat is érintheted. A munkában váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt át kellene szervezned a napjaidat, de a felettesed elégedett lehet veled. Ha bármit szeretnél vele megbeszélni, akkor most lépj a tettek mezejére. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre!

Nyilas:
A munkában olyan változás következhet be, amely miatt minden okod meg lehet majd az örömre. Egészen másként alakulhat a jövőd, mint ahogyan eddig ezt gondoltad. A baráti kapcsolatok is fontosabbá válhatnak, mint eddig, de a siker érdekében neked kell többet tenni. Egészségedre, testi épségedre sokkal jobban kellene vigyáznod.

Bak:
Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére kiváló ez a hét. A baráti kapcsolataidnak most nagy hasznát veheted, segítségedre lehetnek egy bonyolult, kényes ügyben.

Vízöntő:
Ha meg tudnád állni ezen a héten, hogy nem foglalkozol másokkal, csak saját magaddal, akkor minden jól alakulhat. Ugyan a közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt feszültebb lehetsz, de ha nem törődsz velük, akkor nyugalom és béke fog uralkodni a következő napokon. Pénzedre jobban ügyelj, és vásárláskor alaposan nézd meg, mire költesz.

Halak:
Az ingatlan most úgy viszi a pénzt, mint egy pénznyelő automata. Előfordulhat, hogy emiatt nem tudsz olyan dolgot megengedni magadnak, amelyre vágyakozol. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelni. A munkahelyeden ugyan nehéz helyzet alakulhat ki, de nem kerülsz olyan szituációba, amelyet ne tudnál kezelni. Munkahelyi szerelmi kapcsolat nehéz helyzet elé állíthat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.