Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 08. 07:12, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 9-től

Heti horoszkóp március 9-től

Kos:

Minden idegszáladdal a munkára, megélhetésre kellene koncentrálnod. Most érdemes a feletteseddel olyan dologról beszélgetni, amely elsősorban számodra fontos. Amennyiben az állásváltoztatáson gondolkodsz, akkor érdemes lenne ezzel várni, mert megeshet, hogy anyagilag rosszabb helyzetbe kerülsz, mint amiben most vagy. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Megeshet, hogy olyan dologba bonyolódsz, amit titokban kell tartanod.

Bika:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely előtt meglepetten állsz majd. De az is lehet, hogy olyasmi történik, amely befolyással lesz a jövődre. Megeshet, hogy végre valahára bekövetkezik mindaz, amire már egy ideje vágysz. Viszont a munkában, megélhetésben nehézségek adódhatnak. Előfordulhat, hogy kényszerhelyzetbe kerülsz, és semmit sem tehetsz, mert nem a te akaratodon múlnak most a dolgok.

Ikrek:
A hét legfontosabb feladata az egészséged és a testi épséged megőrzése. Ha kell, akkor nyúlj mélyebben a zsebedbe. Ha viszont már egy ideje egészségügyi gondod van, most végre eljön a pillanat, amikor ennek búcsút inthetsz. A munkában, megélhetésben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Most lenne érdemes állást változtatnod, vagy a felettesednek előadni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat. A szerelmi viszonyokat egy nehéz helyzet teheti bonyolulttá.

Rák:
A házasságokat, régi együttéléseket átmenetileg nehézzé teheti a társad anyagi helyzete. De az is lehet, hogy zűrös helyzetbe keveredik, amely szintén bonyolítja majd a viszonyotokat. Történhet egy olyan esemény is, amely lelkileg jobban megvisel. A közvetlen környezetedben kialakulhat egy olyan helyzet, amely miatt talán átértékeled a jelenlegi helyzetedet, de akár az életedet is. Előfordulhat, hogy egy kapcsolat egyik pillanatról a másikra megszűnik.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy a házasságokban vagy együttélésekben a társad olyan dologgal áll elő, amely miatt nehezebbnek érzed majd az életet. De az is lehet, hogy a környezetedben van egy olyan személy, aki miatt nyomott hangulatba kerülsz. Te is érezheted a zsigereidben, hogy olyan változások előtt állsz, amelyek miatt az életed egészen más irányt fog venni. Banki, biztosítási, valamint egészséggel kapcsolatos ügyet most bonyolíts!

Szűz:
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepedik. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben talán a fülig ér majd a szád. Ha szülő vagy, csemetéd miatt nem esik nehezedre nagyobb terhet vállalni. De az is lehet, hogy a partnered és közted gyermekkel kapcsolatos dolgok kerülnek terítékre, és fontos megállapodásra juttok. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytatsz váratlan helyzet jöhet létre.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy váratlanul olyan helyzet jön létre, amelyet nehezen vagy egyáltalán nem tudsz kezelni. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nehezebb teher nehezedik majd a válladra. De az is lehet, hogy tele leszel aggodalommal miatta. A munkában viszont a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy egy kolléga megnyilvánulása kellemes meglepetésként ér. Megeshet, hogy pompás lehetőséget sodor utadba az élet.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan helyzetbe kerülhet, ami miatt idegessé válhat. Lehet, hogy nem tudja kezelni a váratlanul kialakuló helyzetet. Légy hát a segítségére, és amennyire csak lehet, vedd le válláról a terhek egy részét. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Szomszéddal, testvérrel jól kijöhetsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt elérzékenyülhetsz. Jobban figyelj rá, mert valamit titkolhat előtted.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a munkában történnek olyan változások, amelyekre nem vagy felkészülve. Megeshet, hogy kolléga az idegeidre megy, de az is, hogy az illető olyan dologgal áll elő, amellyel te nem értesz egyet, sőt, egyenesen igazságtalannak tartod. A kedvesednek anyagi gondjai adódhatnak, amely hatással lehet a kedélyére, és ezért a kettőtök viszonyára is. Olyan dologra adhatsz most ki, ami megéri az árát.

Bak:
Rengeteg erővel és energiával rendelkezel ezen a héten, ennek hatására pedig olyan dolgokat is meg tudsz oldani, amelyeket már egy ideje halogatsz. Pénzügyek terén viszont sajnos elszámíthatod magadat, és olyanra is kiadhatsz, ami nem éri meg az árát, vagy selejtes. A szerelemi viszonyok azért válhatnak nehézzé, mert a kedvesed nehéz helyzetbe kerülhet. Próbálj meg neki segíteni, és kérés nélkül támogasd őt!

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan váratlan esemény alakul ki, amely miatt csak kapkodod a fejed. Különösen igaz ez akkor, ha családtagról vagy ingatlanról van szó. Esetleg egy múltbeli dolog is felütheti a fejét, amely miatt szorongóvá válhatsz. Anyagi ügyeid azonban olyan pompásan alakulhatnak, hogy szinte el sem mered hinni, mindez veled történik meg. Arra ügyelj, hogy ne menj bele olyan dologba, amely miatt megütheted a bokádat.

Halak:
Még az is lehet, hogy olyan hír jut a füledbe, amely előtt döbbenten állsz. De az is megeshet, hogy olyan találkozásra kerül sor, amely miatt talán a vérnyomásod is az egekbe szökik. Előfordulhat azonban, hogy romantikus hangulatba kerülsz, és semmi sem érdekel majd, csak a szerelem. Lelked csordultig lehet most szeretettel. Baráti kapcsolat azért válhat még fontosabbá, mert vele megbeszélheted, ami most történik veled.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.

2024. Április 17. 08:14, szerda | Helyi

Megnyerte az Andersen Ligát az Uni-Győr ETO HC

Története során először nyerte meg az Andersen Ligát az Uni Győri ETO HC jégkorong csapata.

2024. Április 17. 07:16, szerda | Helyi

Akár 50 ezer forintot is nyerhetnek az ügyesen rajzoló gyerekek

A természethűség nem elvárás, légy kreatív! – pályázatot hirdet a Szépművészeti Múzeum.