Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2019. Március 08. 05:55, péntek | Belföld

Hétvégén jön az eső

Hétvégén jön az eső

Ma napos időre számíthatunk, de hétvégén már sok helyen számíthatunk záporokra, zivatarokra - írja előrejelzésében a koponyeg.hu.

Ma változóan felhős lesz az ég, kisebb eső, vagy zápor csak elvétve fordul elő. A nyugati szél többfelé lesz élénk. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Szombaton hajnalban és estefelé számíthatunk több felhőre, napközben napos idő ígérkezik. A csúcsérték 15°C körül alakul.

Vasárnap és hétfőn mindkét nap borongós időre van kilátás szórványosan esővel, záporesővel. Hétfőn megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél szél. Délutánonként 9-15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Forrás: origo.hu

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:11, hétfő | Belföld

Menczer Tamás: sok fiatal csatlakozására számítok!

Sok fiatal Fideszhez csatlakozására számít a jövőben Orbán Viktor miniszterelnök szombati, tusványosi beszéde hatására a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki erről a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.

2024. Július 29. 08:09, hétfő | Belföld

Indul a Digitális Állampolgárság Program

Indul a Digitális Állampolgárság Program, ősztől egyre több ügyet lehet mobiltelefonról intézni, s már lehet előregisztrálni a kormányablakokban

2024. Július 29. 08:08, hétfő | Belföld

Zömében derült, napos idő várható a héten

A héten derült, napos idő várható, csütörtöktől zivatarok is érkezhetnek - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 28. 11:02, vasárnap | Belföld

Gyopáros Alpár: több mint 1,8 milliárdos támogatást kaptak az önkéntes tűzoltó-egyesületek a Magyar falu programban

A kormány több mint 1,8 milliárd forint értékben támogatott önkéntes tűzoltó-egyesületeket az elmúlt több mint négy évben a Magyar falu programban működő Falusi Civil Alapon keresztül