Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Június 18. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Hihetetlen, miket művelt a csokiért

Hihetetlen, miket művelt a csokiért

Megtámadta két 14 éves osztálytársát egy fiú az iskola előtt szerdán este Hajdúsámsonban. Cigit és pénzt kért tőlük, de mert nem kapott, szorongatni kezdte egyikük nyakát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajt

A ballagók bankettet tartottak szerda este az egyik hajdúsámsoni általános iskolában. Már hazafelé indult két 14 éves végzős fiú, amikor az iskola előtt odament hozzájuk osztálytársuk, és pénzt, cigarettát követelt. Nem adtak neki semmit, s bár a fiú utánuk szólt, nem foglalkoztak vele. Erre a kéregető kikapta egyikük kezéből a csokiját, amit pár méterrel arrébb két lánnyal közösen megevett. Ezután ismét utánuk ment, hátulról átkarolta az egyik fiú nyakát, hogy megállítsa. Átkutatta a nadrágzsebeit, és megfenyegette őket. Majd erősen megszorította áldozata nyakát, kicsavarta a csuklóját, hogy megszerezze az ő csokiját is. A csokival visszament a lányokhoz, a fiúk pedig felhívták a szüleiket, akik értesítették a rendőrséget.



A 14 éves fiatalkorú fiú ellen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.



(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.