Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. November 09. 14:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Hihetetlen rekordot hajtott végre az izomember

Hihetetlen rekordot hajtott végre az izomember

Négy kamiont vontatott el puszta kézzel Sinka Zsolt Kiskőrösön. Az izomember két új magyar rekordot állított fel vasárnap azzal, hogy a több mint ötventonnás gépkaravánt hosszú métereken keresztül húzta maga után. A kiskőrösi fiatale

A négy, egyenként több mint 13 tonnás kamiont kötelekkel kötötték egymás mögé Kiskőrös főterén vasárnap. Sebestyén István, a Guinness-rekordok magyarországi hitelesítője elmondta, hogy a többszörös Guinness-rekorder Nick Árpád nyomdokaiban próbál Zsolt lépkedni. „Most már ötven tonna körül járunk, meglátjuk, hogy ennek az erőpróba-sorozatnak majd hol lesz a vége” - fogalmazott.

Sinka Zsolt tavaly már felállította saját rekordját, akkor három egymás mögé kötött tűzoltóautót vontatott el. Most 20 méteren keresztül kellett húznia a kamionokat, hogy az új rekordot felállítsa, de még akkor sem állt meg. Akkora volt benne a lendület, hogy az út végéig ment.

Sinka Zsolt azt mondja: bár nem ez az első rekordja, minden próbatétel megviseli a szervezetét. A rekord felállítása után a kísérletben résztvevő kamionokból hosszú kürtszóval gratuláltak az új magyar csúcstartónak.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.