Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Május 12. 07:31, péntek | Belföld
Forrás: mti

Hihetetlenül elképesztő bevételt várnak a Szigettől

Hihetetlenül elképesztő bevételt várnak a Szigettől

Az idén is nyereséggel számolnak a Sziget szervezői. A fesztivál bevétele hétmilliárd forint körül alakulhat, és 10 százalékos nyereséget várnak - mondta a Világgazdaságnak Kádár Tamás, a Sziget operatív vezetője.

Mint a lap pénteki számában megjelent cikkben írják, a bevétel legnagyobb része, mintegy 85 százaléka a jegyek értékesítéséből folyhat be, 10 százalékát teszik ki a szponzori bevételek, amihez jönnek még az egyéb források, az állami támogatás mértéke pedig nem éri el az 1 százalékot.

2017-ben már a 25. Szigetet rendezik meg, a jubileumi fesztivál költségvetése 6,3 milliárd forint. A tavalyi Szigetet mintegy 5,7 milliárd forintból sikerült kihozni, vagyis idén nagyjából 12 százalékkal növekednek a kiadások. A költségek körülbelül felét a programok viszik el, 40 százalékot az üzemeltetési és technikai kiadások, 10 százalékot pedig a különböző szolgáltatások - tette hozzá Kádár Tamás.

Címkék: bevétel, fesztivál, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.