Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Szeptember 23. 13:43, szombat | PR
Forrás: (x)

HiRef klímaberendezések: komplett hűtési megoldások IT környezetbe

HiRef klímaberendezések: komplett hűtési megoldások IT környezetbe

Az adatközpontok számos vállalkozás számára kritikus infrastruktúrát jelentenek, megbízható működésük elengedhetetlen a mindennapi vállalati műveletek zavartalan működéséhez.

Az egyik kulcstényező, amely meghatározza ezen infrastruktúrák hatékonyságát, az a megfelelő hűtés. A HiRef a technológiai hűtőrendszerek egyik vezető szállítója – berendezéseiket úgy tervezték, hogy azok maximálisan kielégítsék az adatközpontok egyedi igényeit.

HiRef klímaberendezések

A HiRef hűtéstechnikai eszközöket úgy tervezték, hogy azok pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást biztosítsanak az adatközpontokban elhelyezett érzékeny elektronikus berendezések védelmében. Ezen rendszerek fejlett technológiákat alkalmaznak az optimális hűtési teljesítmény, az energiahatékonyság és a megbízhatóság fenntartása érdekében, amelyek elengedhetetlenek az adatközpontok zavartalan és hatékony működéséhez.

Precíziós hűtés

A precíziós hűtési megoldások az Észak-olaszországi hűtéstechnikaigyár egyik sarokkövének számítanak. A HiRef adatközponti hűtőrendszerek intelligens vezérlőrendszerekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet és páratartalom valós idejű monitorozását és beállítását. Ez biztosítja, hogy mind a hőmérséklet, mind a páratartalom a megadott tartományon belül maradjon.

Energiahatékonyság

A HiRef klímaberendezések előállításakor kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, aminek köszönhetően jelentősen csökkenhetnek az adatközpontok üzemeltetési költségei. Ezen rendszerek többek között változó fordulatszámú kompresszorokat és ventilátorokat tartalmaznak az energiafogyasztás optimalizálása érdekében. Ráadásul az adatközpont terheltsége, valamint a környezeti feltételek alapján beállítható a teljesítményük, ami tovább javítja az energiahatékonyságot.

Modularitás és skálázhatóság

A Hiref berendezések moduláris felépítése lehetővé teszi az egyszerű telepítést és karbantartást, a skálázhatóságuknak köszönhetően pedig a vállalkozások az igények növekedésével később bármikor bővíthetik adatközpontjuk hűtési kapacitását. Ez a rugalmasság elengedhetetlen azon piaci szereplők számára, amelyek lépést akarnak tartani tevékenységük gyors növekedésével.

Tipp: Magyarországon többek között Hiref hűtőberendezések forgalmazásával és rendszerszintű beüzemelésével a Reynolds Kft. több, mint 10 éve szolgálja ki a különféle piaci igényeket. Szakértő csapatukra a projekt tervezési fázisától kezdve az optimális eszközök kiválasztásán és telepítésén át egészen a karbantartási feladatokig lehet számítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.