Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. Augusztus 13. 13:50, kedd | Belföld

Hirtelen csökkent a hétüléses autók ára Magyarországon

Hirtelen csökkent a hétüléses autók ára Magyarországon

Júliusban 5 százalékkal csökkent a hétüléses használt autók átlagára, ami arra utal, hogy megkezdődött a csere, és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását igénybe vevők piacra dobták régi autójukat.

A joautok.hu adatai szerint jelentősen nőtt a hétüléses autók iránti érdeklődés a családi autókedvezmény júliusi bevezetése után: 65 százalékkal bővült az olyan szalonautók iránti érdeklődés, amelyekre felvehető a támogatás, de az érintett kategória használt modelljeit is 18 százalékkal többen nézték meg.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően az érdeklődés főként az olcsóbb és a középkategóriás modellek iránt erős.

A JóAutók.hu toplistájának élén a Citroën Berlingo áll, a középkategória népszerűségére pedig a második helyezett Ford S-Max és a dobogó harmadik fokára került Peugeot 5008 a példa.

Forrás: origo.hu

Címkék: autós hír, gazdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.