Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. November 17. 14:41, szerda | Sport
Forrás: NSO

Hivatalos: Talmácsi Banderas csapatához szerződött

Hivatalos: Talmácsi Banderas csapatához szerződött

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában szereplő, Antonio Banderas nevével fémjelzett Jack and Jones-istálló bejelentette, hogy szerződtette a 2011-es idényre Talmácsi Gábort. A magyar pilóta a legutóbbi szezonban a Sp

Talmácsi Gábor hétfőn még tesztelt, kedden már új szerződésének részleteit pontosította Dani Devahivével, a Jack and Jones-istálló vezetőjével, s meg is állapodtak arról, hogy a magyar pilóta a 2011-es idényben a Suter vázát használó gárdánál versenyez A közös munkát szerződés formájában aláírásukkal hitelesítették.

A Jack & Jones alakulat két versenyzőt indít a 2011-es szezonban, Talmácsi mellett az amerikai Kenny Noyes erősíti a csapatot.

„Nagyon örülök, hogy megállapodtunk Gáborral a következő szezonra – mondta Devahive. – Az ő munkája igencsak fontos részét képezi cégünk 2011-es sportstratégiájának. Két versenyzővel készülünk az eljövendő megmérettetésre, Kenny Noyesszal, aki négyütemű motorok tekintetében hatalmas tapasztalattal rendelkezik, és Gáborral, aki több címmel és győzelemmel bizonyította tehetségét eddigi GP-karrierje alatt. Egy arany 2007-ben, két bronz 2005-ben és 2008-ban, és akkor a kilenc futamgyőzelemről még nem is beszéltünk. Biztos vagyok abban, hogy ezzel a két sráccal jó eséllyel szállunk harcba a 2011-es vb-címért."

„Nagy megtiszteltetés számomra a csapat felkérése, és örülök, hogy a Jack and Jones alakulatnál, amelynek egyik tulajdonosa a neves színész, Antonio Banderas, folytathatom a pályafutásom – mondta Talmácsi. – A Suter váz az egyik legjobb választás a következő szezonra nézve, mert technikailag az egyik legfelkészültebb gyár, és további fejlesztések is várhatók. Az ellenfelek is kemény munkában lesznek a télen, ezért az ideihez hasonlóan szoros versenyekre kell készülni. Első találkozásom a motorral és a csapattal jól sikerült, már most beszéltünk a téli felkészülésről, ahol szeretném a legjobb formámat elérni a 2011-es évre. A csapat lehetőséget biztosít Barcelonában a mentális és fizikai felkészülésre, ami nagyon fontos számomra. A következő hetekben szeretnék pihenni, és újult erővel megkezdeni a felkészülést."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.