Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 22. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Hófehér gyermeke született egy afro párnak

Hófehér gyermeke született egy afro párnak

Az orvosok nem találtak más magyarázatot a kis Nmachira, mint hogy genetikai csoda - ugyanis a szülei hiába feketék, ő fehér és szőke.

Alaposan meglepődött Ben Ihegboro, amikor a nővérek a kezébe adták harmadik gyermekét. A pici ugyanis fehér, míg ő és felesége őshonos nigériaiak. Először persze felmerült benne, az asszony esetleg félrelépet, de a baba annyira hasonlít rá, hogy ez a lehetőség kizárt. Valamint az orvosi vizsgálatok is megerősítették, hogy Ben a papa, így nem tudni, mitől lett hófehér bőre, kék szeme és szőke haja a gyereknek. Főleg, hogy semmilyen rendellenességet nem találtak, vagyis nem albínó. Egészséges és erős újszülött, csak éppen teljesen más pigment készlettel rendelkezik, mint a szülei. A genetikai csodának elkönyvelt kislány a Nmachira nevet kapta, ami Isten szépségét jelenti nigériaiul. 

A különleges csecsemőt most több vezető genetikus is megvizsgálja, mert biztosra szeretnének menni, hogy nincs semmilyen lappangó rendellenessége. Emellett az okokat is meg akarják találni a fehérségére, mivel hasonló esettel még nagyon senkinek sem volt dolga.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült